04 / 05 / 2024

Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri fiyatları

Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri fiyatları

Atış Yapı imzası ile yükselen Centrum Yunuseli Evleri Bursa İli Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde inşa ediliyor. Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri fiyatları haberimizde bulunuyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Osmangazi Belediyesi'nden 11 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Yunuseli Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 30 Ocak'ta yapılacak.. 

Osmangazi Yunuseli'de kaçağa geçit yok!

Kaçak yapılaşmayla mücadelesini sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 600 metrekarelik bir depoyu yıktı.

Bursa Osmangazi'ye yeni park!

Osmangazi Belediyesi tarafından Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesinde yapımı tamamlanan Çocuk ve Dinlenme Parkı, Başkan Mustafa Dündar ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.

TOKİ Bursa Osmangazi Yunuseli sözleşmeleri bugün imzalandı!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) imzasıyla Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen 452 konutun sözleşmeleri bugün imzalandı.

TOKİ Bursa Yunuseli BGC Konutları sözleşmeleri sona eriyor!

TOKİ tarafından Bursa Osmangazi Yunuseli’nde inşa ettirilmekte olan 452 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ay sonunda sona erecek.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, kaçak ve çarpık yapılaşmayla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Belediye, Yunuseli Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilmiş olan 300 metrekarelik bir depoyu yıktı.

TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın yapılacak.

TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi!

Bursa-Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde Basın Mensupları için hayata geçirilen 452 konut için kuralar çekilecek. Peki, TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi ne zaman?

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin yeni gelişim bölgelerinden olan Yunuseli Mahallesinde kaçak olarak yapılan bir inşaatı yıktı.

Osmangazi'de 18 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı!

Osmangazi’de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler-Yunuseli-Güneştepe gelişim bölgesi, geniş caddeleri, yaya ve bisiklet yolları, geniş parkları, modern pazar yerleri ile ilçenin yeni çekim merkezi haline geldi

Osmangazi Belediyesi planlı yapılaşmanın önünü açtı!

Osmangazi Belediyesi, modern gelişim projesinin en güzel örneğini Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe’de hayata geçirdi. Bu üç mahallede yürütülen çalışmalar tamamlandıkça değişen ve güzelleşen bir şehir, yeni bir Osmangazi ortaya çıktı.

Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri fiyatları Haberi

Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri fiyatları

Centrum Yunuseli Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks daire tiplerinden oluşuyor. Projede yer alan daire alanları 120 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Bursa Centrum Yunuseli Evleri 7 bin 600 metrekare alan üzerinde yayılıyor. 72 daire ve 33 dükkandan oluşan proje toplamda 103 bağımsız bölümden meydana geliyor.


5+1 dubleks dairelerde teras seçeneği olan Centrum Yunuseli Evleri teras alanları ise 25 metrekare ile 30 metrekare arasında değişiyor. Proje teslimleri 2016 yılı Mart ayının 15'inde gerçekleşecek.


6 blok olarak tasarlanan Centrum Yunuseli Evleri çocuk oyun parkı, 200 metrekare açık alan ve otopark gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor.


Centrum Yunuseli Evleri fiyatları 2+1 dairelerde 165 bin TL, 3+1 dairelerde 200 bin TL,...