26 / 07 / 2024

osmangazi Demirtaş Camii

osmangazi Demirtaş Camii

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle inşa edilen Demirtaş Camii, tüm ihtişamıyla ortaya çıkıyor. Modern mimari çizgiler kullanılarak inşa edilen caminin kaba inşaatı tamamlanırken, iç de dış cephe çalışmalarında ise sona gelindi.

Osmangazi Demirtaş'ın çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’ta Osmangazi Belediyesi’nin yatırımlarıyal planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri ortaya çıktı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Kültür Merkezi, modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

Osmangazi Demirtaş Merkez Cami açıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Demirtaş Merkez Camii, düzenlenen törenle açıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişilik camii, özellikle mimarisi ile dikkat çekti.

Bursa Osmangazi'deki 4 metruk bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Demirtaşpaşa Mahallesi’nde güvenlik açısından meydana getiren ve madde bağımlılarının mesken tuttuğu 4 metruk binayı yıktı. 

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi’nin planlı yerleşim alanları arasında yer alan Demirtaş’ta yapım çalışmaları devam eden kültür merkezi ve yeni meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Sinpaş Bursa'daki arsasını 85.6 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO portföyünde yer alan Bursa Osmangazi Demirtaş Cumhuriyet Köyü'nde yer alan arsayı 72 milyon 550 bin TL+KDV (85 milyon 609 bin TL) bedelle sattı.

Osmangazi Demirtaş Meydan ve Kültür Merkezi’ne kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi Demirtaş Mahallesi'ni yeni meydan ve kültür merkezine kavuşturuyor.

Bursa Osmangazi'ye kültür merkezi, cami ve meydan projesi!

Bursa Osmangazi Demirtaş Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi, cami ve meydan projesinde sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş Mahallesi’ndeki yatırımları inceledi.

Osmangazi Hacı Adem Camii'nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi ve hayırsever vatandaşların işbirliğinde hayata geçirilecek olan Kemerçeşme Mahallesi Hacı Adem Camii’nin temeli, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın da katıldığı törenle atıldı.

Bursa Doğancı Camii restore ediliyor!

Osmangazi’ye 17 kilometre uzaklıktaki Doğancı Köyü’nde bulunan ve Bursa’nın ahşap çatılı 4 camisinden biri olan 200 yıllık Doğancı Camii restore ediliyor.

osmangazi Demirtaş Camii Haberi

osmangazi Demirtaş Camii

Osmangazi Belediyesi’nin, Demirtaş Meydan Projesi kapsamında yenisi inşa edilen Demirtaş Merkez Camii, tamamlandığında modern sivil mimari örneklerinden biri olacak. İbadete girmek için gün sayan Demirtaş Merkez Camiinin inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Demirtaş Merkez Camii’nin yetersiz kaldığı ve genişletilmesiyle ilgili vatandaşımızdan talepler geldi. Bizde vatandaşımızın isteklerine kulak vererek, Demirtaş’a sadece Osmangazi’nin değil, Bursa’nın önemli mimari eserlerinden biri olacak modern bir cami kazandırmak için harekete geçtik. İnşaatı büyük ölçüde tamamlanan camimizi ibadete açmak için gün sayıyoruz” dedi.



Demirtaş Camii’nin, özellikle titanyum alaşımlı çinkoyla kaplanan kubbesinin ihtişamıyla öne çıktığını kaydeden Başkan Dündar, “Demirtaş’a günümüz modern mimari çizgilerinin kullanıldığı orijinal bir eser inşa ediyoruz. Çelik ve betonun bir arada kullanıldığı Demirtaş Camii, her açıdan özel bir çalışma oldu. Camimizi...