05 / 05 / 2024

osmangazi demirtaş yeni imar yolları

osmangazi demirtaş yeni imar yolları

Ulaşım alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi Osmangazi Belediyesi, Demirtaş'ta yeni imar yolları açarak bu yolların asfaltlanması için çalışmalar başlattı.

Dolar kuru 28 TL'yi geçti, Özgür Demirtaş'tan son dakika açıklaması geldi: Dolar / TL grafiğini paylaştı ve...

28 TL'nin üzerinde seyreden dolar kuru, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü gündemin en önemli başlıklarından biri oldu. Bu gelişme üzerine ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, daha önce yaptığı bir paylaşıma referansla yeni bir açıklama paylaştı. İşte detaylar...

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Özgür Demirtaş'tan faiz kararına kaya gibi sert eleştiri!

Bugün saat 14.00'te açıklanan yeni Merkez Bankası faiz oranları yatırımcıların ilgi odağı oldu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eleştirel paylaşımı büyük dikkat çekti. Detaylar burada...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

Köprü ve otoyol ücretleri 2023! Osmangazi köprü ücretine zam yapıldı mı? Köprü ve otoyola yeni yılda zam var mı?

Köprü ve otoyol ücretlerine yeni yılda zam yapılıp yapılmayacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte 2023 köprü ve otoyol ücretlerine dair detaylar!

Özgür Demirtaş dolar tahminini açıkladı! Seneler önce görülmüştü! Doları olanlar pür dikkat bakın, pişman olmayın

Fed faiz kararından sonra yükselişe geçen dolar kuru için son dakika açıklama Ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi. Demirtaş, dolar için yeni tahminini açıkladı. Doları olanlar pür dikkat bakın.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan yeni asgari ücret bombası: Tarih verdi

Asgari ücrete ek zam miktarını ekonomi uzmanlarının da gündeminin ilk sırasında yerini aldı. Ekonomiye ilişkin yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, asgari ücretle ilgili ilginç bir tarihi gündeme getirdi. 'Asgari ücretlilerin canı yanacak, üzgünüm' dedi.

Özgür Demirtaş açıkladı: Ekmek 10 lira olacak!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 1.26 milyon takipçisinin bulunduğu Youtube kanalından yeni bir video yayınladı.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Bursa Osmangazi'de 690 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Osmangazi Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştiriyor. 

TOKİ Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarında da gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmangazi'de iki yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

osmangazi demirtaş yeni imar yolları Haberi

osmangazi demirtaş yeni imar yolları


Osmangazi Belediyesi, Demirtaş bölgesinde yeni imar yolları açarak bu yolların asfaltlanması için çalışma başlattı.


Ulaşım alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında bölgede 20 metre genişliğinde 4 cadde ile ana yollarla bağlantıyı sağlayan 10 metre genişliğinde 6 ara yol ve siteler arası bağlantıyı sağlayan 7 metre genişliğinde 7 tali yol imara açıldı. Osmangazi Belediyesi, imara açılan ve alt yapısı da tamamlanan toplam 8 kilometre uzunluğundaki yeni yollarda asfalt çalışmalarına başladı.


Asfalt çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Demirtaş bölgesi Osmangazi’nin yeni gelişen bölgesi. Ayazma bölgesinde yeni imar yolları açtık ve bu imar yollarının alt yapısını düzenledik. Yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında yeni imara açtığımız 11 sokağın asfaltlama çalışmalarını bitirdik....