03 / 05 / 2024

Osmangazi dönüşüm projesi

Osmangazi dönüşüm projesi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın katılmadığı Temmuz ayı oturumu, Meclis Başkanvekili Ahmet Köken başkanlığında yapıldı. Kükürtlü'de dönüşümün ilk bölümüne onay verildi.

Osmangazi'de çarşı ve meydanlar dönüşümle yenilenecek!

Osmangazi, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren çarşı ve meydanlarını kentsel dönüşüm projeleriyle yeniliyor. Belediye Tarihi Bursa Evleri Kültür Adası, Panorama Bursa 1326 Müzesi gibi projeleri de hayata geçirecek.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi’nin inşa çalışmalarına hızla devam ettiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyümeye devam ediyor..

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

Bursa Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, ikinci perdeyi Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile açacak. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dündar, kimseyi mağdur etmeden bölgede dönüşüm yapacaklarını söyledi.

Osmangazi Belediye Meclisi'nde Soğanlı Dönüşüm Projesi konuşuldu!

Osmangazi Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi de masaya yatırıldı.

Bursa Soğanlı Dönüşüm Projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Soğanlı Kentsel dönüşüm projesi CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi Emlak Fuarı'nda tanıtılacak!

Osmangazi Belediyesi’nin “Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi”, İstanbul CNR Emlak-Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılara tanıtılacak.

Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etabında temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Osmangazi Belediyesi Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etabının temel atma törenine katıldı.

Osmangazi dönüşüm projesi Haberi

Osmangazi dönüşüm projesi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın katılmadığı Temmuz ayı oturumu, Meclis Başkanvekili Ahmet Köken başkanlığında yapıldı. Oturumda, Osmangazi Belediyesi’nin üzerinde yaklaşık 1 yıldır çalıştığı Kükürtlü Kentsel Projesi’nin ilk etabı olan Süleyman Çelebi Camisi’nin doğusu, batısı ve kuzeyini kapsayan 3 parsel için gerekli plan değişikliği oy birliği ile kabul gördü.

  

MHP Grup Sözcüsü Cemil Aydın, Büyükşehir Belediyesi’nin 0.50 emsal uygulaması Kükürtlü üzerinde uygulanırsa projenin kadük olacağını belirterek, Osmangazi Belediye Meclis üyelerini bu konuda dik durmaları gerektiğini kaydetti. Kamuya terklerin vatandaşın rızası olmaması durumunda projenin uygulanmasının mümkün olmayacağına da dikkat çeken Aydın, projeye bu haliyle onay verdiklerini ifade etti.


 

İmar Komisyonu Başkanı Cem Kürşad Hasanoğlu da, bu konuda Büyükşehir ile görüştüklerini ve 0.50 emsal uygulamasının bu projeyi kapsamayacağını konusunda görüş birliğine vardıklarını söyledi. Proje...