04 / 05 / 2024

Osmangazi EDAŞ kimin

Osmangazi EDAŞ kimin

Osmangazi EDAŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende satışın yüzde 75’i China Machinery ve GXIIC’e 384.6 milyon dolara satıldı. Osmangazi Elektrik, daha önce yapılan ihalede Yıldızlar SSS Holding’e satılmıştı.

Çinli CMEC, Osmangazi EDAŞ’ı satınalmaktan vazgeçti!

Bu yıl şubat ayında Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’nin çoğunluk hissesini almak için anlaşan Çinli China Machinery Engineering Corporation (CMEC), bu satın almadan vazgeçtiğini Enerji Bakanlığı’na bildirdi.

Osmangazi EDAŞ, China Machinery ve GXIIC’e satıldı!

Osmangazi EDAŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende satışın yüzde 75’i China Machinery ve GXIIC’e 384.6 milyon dolara satıldı. Osmangazi Elektrik, daha önce yapılan ihalede Yıldızlar SSS Holding’e satılmıştı.

Osmangazi'nin çehresi değişiyor!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek için sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yatırım yapan Osmangazi Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek projelerini kasım ayı içerisinde birer birer hizmete açacak.

Bursa Osmangazi'de 1 milyon 549 bin 931 TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Osmangazi İlçesi'nde yer alan 368,14 metrekare yüzölçmüne sahip olan gayrimenkul Bursa 1. Satış Memurluğu tarafından 9 Ocak 2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Yıldırım ve Osmangazi'den dönüşüm birliği!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ' Kentsel Dönüşüm ' projesini masaya yatırdılar. Yıldırım ve Osmangazi' den dönüşüm birliği...

Bursa Nilüfer ve Osmangazi'de 9.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Bursa Nilüfer ve Osmangazi'de toplam 9 milyon 680 bin 817 TL bedelle 4 adet arsa ihaleye çıkarıldı. Arsaların ihalesi 5 - 6 Kasım 2014 tarihlerine yapılacak...

Osmangazi'de icradan 1 milyon TL'ye satılık depo ve tarla!

Bursa 19. İcra Dairesi; Osmangazi'de yer alan depo ve tarlayı 1 Aralık 2014 tarihinde satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 1 milyon 63 bin 331 TL olarak belirlendi.

Bursa'da kentsel dönüşüm Osmangazi'den başlıyor!

Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Mahallesi’nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi son şeklini aldı. Toplam 42 hektar alan üzerine yapılacak kentsel dönüşüm projesi, mimarisiyle Türkiye’ye model olacak.

Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'a Soğanlı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi. Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı.

Osmangazi Kükürtlü'de anıt ağaç tescil kaydının kaldırıldı!

Bursa Osmangazi'ye bağlı Kükürtlü Mahallesi'nde 3870 ada, 6,7,8 parsellerde yer alan anıt ağaçların tescil kaydı kaldırıldı. Yapılan tescil kaydı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Osmangazi'de 2 kaçak bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Bürosu ekipleri tarafından kaçak olduğu tespit edilen Kayhan Mahallesindeki tek katlı bir bina ve Hocahasan Mahallesinde yer alan bir apartmanın dördüncü katına yapılan çatı katı belediye ekipleri tarafından yıkıldı...

Sancaktepe Osmangazi 895 ada 1 parsel ve 8952 ada 9 parsel imar planı askıdan indiriliyor!

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi, 8955 ada, 1 parsel ve 8952 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, bugün askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 5 Eylül 2014'te askıya çıkardı.

Mustafa Dündar: Osmangazi Soğanlı Mahallesi'nde 2 bin 700 konut inşa edilecek!

Osmangazi Belediyesi, 42 hektarlık alanda kuracağı modern yaşam alanının projesini oluşturdu. Başkan Mustafa Dündar, 100 milyon TL'lik kamulaştırma yapılan projeyi ilk kez Sabah ile paylaştı.

Osmangazi EDAŞ kimin Haberi

Osmangazi EDAŞ kimin

Osmangazi Elektrik, daha önce yapılan ihalede Yıldızlar SSS Holding’e satılmıştı.


Ancak, mali sıkıntı yaşadıkları bilinen Yıldızlar SSS Holding, ödemeyi yapamayınca, EPDK yeniden şirketin yönetimini devralmıştı.


İnternet sitesinde yer alan bilgilere göre, merkezi Eskişehir’de bulunan OEDAŞ:


·Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik dağıtımı yapıyor.


·5 il, 54 ilçe, 189 belediye, 1811 köy, 381 köy bağlısı, 56 işletmeye elektrik dağıtımı yapıyor.


·Türkiye enerji tüketiminin % 2.4’ü söz konusu bölgede tüketiliyor.


·Türkiye’deki nüfusun % 3.6’sı ve abone sayısının yüzde 4’ü bu bölgede...