04 / 05 / 2024

osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi

osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Osmangazi Belediyesi 6 büyük projeyi hayata geçiriyor!

Osmangazi Belediyesi Yeni Türkiye yolunda yeni projelerini hayata geçiriyor. Osmangazi Belediyesi Kent Meydanı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Panorama Bursa 1326, Osmangazi Atletizm Salonu, Adrenalin park ve Kaliteli Yaşam Merkezi projelerini hayata ge

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Avrupa Konutları markamızla kaliteli yaşam alanları sunuyoruz!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, sektördeki 41 yıllarını geride bıraktıklarını ve "Avrupa Konutları" markasıyla kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini söyledi...

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi bin projeyi geride bıraktı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi Projesi, ‘Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar’ yarışmasında ilk elemeyi başarıyla geçti.

Tema İstanbul: Kaliteli yaşamın referansı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş, Öztaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam, tüm ayrıcalıklarıyla devam ediyor.

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nde inşaat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak 16 vizyon projesi arasında yer alan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde hafriyat kazısı başladı.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi’nde hayata geçirilen Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. 4 firmanın katıldığı proje 450 günde tamamlanacak.

Osmangazi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı. Bulvarın kentin yeni çekim merkezi olması planlanıyor.

Gaziantep İconova'da yaşam başlıyor!

Dünyanın en köklü yerleşim bölgelerinden biri olan "Gazi Şehir", yine dünya çapında bir atılım yapıyor olmanın gururunu yaşıyor.Sadece Gaziantep'in değil, Türkiye'nin en kaliteli ve hayat dolu yaşam merkezlerinden biri olacak Iconova'da yaşam gelecek yılın sonunda başlayacak.

Bayrampaşa eski cezaevi alanı yaşam merkezi oluyor!

Bayrampaşa’da daha kaliteli, daha yaşanabilir ve daha güvenli bir yaşam alanı oluşturma hedefi ile yola çıkan İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi, eski Cezaevi Alanı’na yepyeni bir yaşam merkezi inşa etmeyi planlıyor.

Bulvar İstanbul, toplu konut yaşam standartlarına değer katacak!

Türkiye’nin birçok kentinde birbirinden farklı niteliklerde ve ölçeklerde birçok projeye imza atan (SPDO) Sabri Paşayiğit Design Office’in tasarladığı Bulvar İstanbul, doğayla iç içe, kaliteli ve standartları yüksek bir yaşam alanı sunuyor.

osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi Haberi

osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, büyüklüğü ve fonksiyonelliği ile Türkiye’de bir ilk olacak olan Kaliteli Yaşam Merkezi’ni Bursa’ya kazandırıyor. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan merkezde üç fonksiyon bir arada yer alacak. Huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuk bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi, Demirtaş Mahallesi’nde 14 bin 162 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 5 kat şeklinde hayata geçirilecek olan tesisin bodrum katında sığınaklar, teknik hacimler, mutfak, çamaşırhane, personel giyinme odaları ve misafir otoparkı bulunacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar konuyla ilgili olarak, “Kaliteli Yaşam Merkezi, Osmangazi Belediyesi’nin en büyük bütçeli projelerinden bir tanesi. Bu dev proje için inşat çalışmalarına devam ediyoruz. Şuanda kazı çalışmaları bitti ve zemin güçlendirme için çalışmalar...