03 / 05 / 2024

Osmangazi kent haberleri

Osmangazi kent haberleri

Mustafa Dündar, geçen 5 yıllık sürenin temel atma dönemi olduğunu, önümüzdeki 5 yılda ise atılan bu temeller üzerine sağlam ve güzel bir şehir inşa etmek için çalışacaklarını söyledi...

Osmangazi Belediyesi, 5 yılda 1166 proje hayata geçirdi!

Osmangazi Belediyesi, 5 yılda hayata geçirdiği 1166 proje ile Türkiye'de örnek bir belediyecilik sergiledi. '5 Yılda 5 Otopark', '3 Kapalı Pazar Alanı' sözü veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hedeflerini ikiye katladı...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Osmangazi Kent Meydanı için yıkımlar tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kent Meydanı için yıkımların tamamlandığını söyledi.

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Kent Meydanı Bursa'nın çehresini değiştirecek!

Bursa Osmangazi için projelendirilen Kent Meydanı üniversite öğrencilerine tez konusu oldu. Öğrenciler, projeyle ilgili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'dan bilgi aldı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak kafe yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Kent Meydanı’nda kaçak olarak inşa edilen ve ruhsatsız şekilde çalıştığı belirlenen bir kafeyi yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları ile modern ve planlı Osmangazi’yi inşa ederken, kent kimliği ve dokusuna zarar veren kaçak yapılar ile de mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Osmangazi Kükürtlü Çiğdem Parkı açıldı!

Osmangazi Belediyesi, ilçenin yoğun kent dokusundan sıyrılıp daha yaşanabilir hale gelmesi adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Kükürtlü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kükürtlü Çiğdem Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açtı.

Osmangazi'de nereler kentsel dönüşüm alanı?

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı Süleyman Turunç bugün köşesinde " Osmangazi dönüşüyor " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Osmangazi Kent Meydanı Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Bölgedeki iş yerlerinin neredeyse tamamının kamulaştırıldığı projede, yıkılan bina sayısı 22 oldu.

Osmangazi kent haberleri Haberi

Osmangazi kent haberleri

Dündar: Önümüzdeki 5 yıl Osmangazi için değişim yılları olacak 


"Geçen dönem Osmangazi'de temel atma dönemiydi. Gelecek 5 yıl ise bu temellerin yükseleceği dönem olacak." 


Osmangazi Belediye Başkanlığı için AK Parti tarafından ikinci defa aday gösterilen Mustafa Dündar, geçen 5 yıllık sürenin temel atma dönemi olduğunu, önümüzdeki 5 yılda ise atılan bu temeller üzerine sağlam ve güzel bir şehir inşa etmek için çalışacaklarını söyledi. Osmangazi'de 5 yılda 1166 projeyi hayata geçirdiklerini, verdikleri sözleri yerine getirmekle kalmayıp hedeflerini ikiye katladıklarını ifade eden Dündar, "5 yıllık sürede Osmangazi'nin 109 mahallesini sokak sokak gezip, vatandaşlarımızın şikayetlerini, taleplerini topladık. Onların istekleri doğrultusunda projeler geliştirdik. Vatandaşımızı, bir anlamda yönetime dahil ederek meselelerine birlikte çözüm ürettik" dedi. 


İlçede spordan sağlığa, tarihi ve kültürel mirasın ayağa kaldırılmasından çevre ve eğitime...