29 / 04 / 2024

Mustafa Dündar: Önümüzdeki 5 yıl Osmangazi için değişim yılları olacak!

Mustafa Dündar: Önümüzdeki 5 yıl Osmangazi için değişim yılları olacak!

Mustafa Dündar, geçen 5 yıllık sürenin temel atma dönemi olduğunu, önümüzdeki 5 yılda ise atılan bu temeller üzerine sağlam ve güzel bir şehir inşa etmek için çalışacaklarını söyledi...



Dündar: Önümüzdeki 5 yıl Osmangazi için değişim yılları olacak 


"Geçen dönem Osmangazi'de temel atma dönemiydi. Gelecek 5 yıl ise bu temellerin yükseleceği dönem olacak." 


Osmangazi Belediye Başkanlığı için AK Parti tarafından ikinci defa aday gösterilen Mustafa Dündar, geçen 5 yıllık sürenin temel atma dönemi olduğunu, önümüzdeki 5 yılda ise atılan bu temeller üzerine sağlam ve güzel bir şehir inşa etmek için çalışacaklarını söyledi. Osmangazi'de 5 yılda 1166 projeyi hayata geçirdiklerini, verdikleri sözleri yerine getirmekle kalmayıp hedeflerini ikiye katladıklarını ifade eden Dündar, "5 yıllık sürede Osmangazi'nin 109 mahallesini sokak sokak gezip, vatandaşlarımızın şikayetlerini, taleplerini topladık. Onların istekleri doğrultusunda projeler geliştirdik. Vatandaşımızı, bir anlamda yönetime dahil ederek meselelerine birlikte çözüm ürettik" dedi. 


İlçede spordan sağlığa, tarihi ve kültürel mirasın ayağa kaldırılmasından çevre ve eğitime kadar hayatm her alanında başarılı çalışmalara imza attıklarının altım çizen Dündar, "5 yılda 3 kapalı pazar yeri dedik, bunu 7'ye çıkardık. 5 otopark dedik, 10'a çıkardık. 145 tarihi eser, 118 park ve meydan, 235 bin metrekare yeşil alan ve 15 spor tesisini Osmangazi'ye kazandırdık. Türkiye'nin ilk master plan hazırlayan belediyesi olduk. Hazırladığımız master plan ile şehrin gelecek 30 yıllık vizyonunu belirledik. Kentsel dönüşüm projelerimizi hazırladık. Gelecek Osmangazi'nin, gelecek Bursa'mn" diye konuştu. 


Türkiye Bursa 


Geri Dön