04 / 05 / 2024

Osmangazi Meydanı inşaatı

Osmangazi Meydanı inşaatı

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Osmangazi Meydanı'nda son durum ne?

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Meydanı Projesi’nin şantiyesini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Osmangazi Meydanı'nın inşaatında son durum ne?

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Meydanı için hafriyat çalışmalarına devam ediyor.

Eminönü Meydanı'nın inşaatı için Romanya'dan asfalt getirilmiş!

1940 yılında Eminönü Meydanı'nın inşaatı yavaş ilerlediğinde şikayet edilmiş. Belediye tarafından yapılan tetkikler sonrasında hava durumu değelendirilmiş ve ona göre karar verilmiş.

Konya Çumra Belediyesi 20.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Konya İli Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Çaybaşu ve Meydan mahallelerinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Bursa'da 21.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 21 milyon 454 bin 20 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler inşaatında son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede blok imalatları başladı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt,  sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Esenler'de kafaları karıştıran inşaat!

Dört Yaka Esenler Meydan projesinde “fazla inşaat hakkı” iddiaları gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tespit ettiği imara aykırılıklar ve usulsüzlüklere karşın projenin inşaatı devam ediyor. 

AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşıldı!

Tarihi Taksim meydanında yüzyılın değişimi yaşanıyor. AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşılırken, yeni yapıların şehre yeni soluk kazandırması planlanıyor.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Osmangazi Meydanı inşaatı Haberi

Osmangazi Meydanı inşaatı

Bursa Osmangazi Belediyesi'nce şehrin merkezinde 150 milyon lira bedel ödenerek kamulaştırılan 100’den fazla binanın yıkılması sonucunda elde edilen 40 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan Osmangazi Meydan Projesi, hızla yükseliyor. Koronavirüse karşı önlemlerin üst seviyede tutulup gerçekleşen inşaat çalışmalarında büyük yol kat edildi. Meydanın altına yapılan 2000 araçlık 4 katlı otopark için 24 metre derinliğe kadar temel kazıldı ve meydanın etrafına 632 fore kazık dikildi. Yaklaşık 1 yıl boyunca devam eden hafriyat çalışmaları sonrasında beton dökme işlemlerinin de tamamlandığı meydan inşaatında, kaba inşaatın ise yüzde 30’u tamamlandı. 2 bin araçlık otoparkıyla şehir içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı, bünyesinde yer alacak olan sosyal ve kültürel tesisleri, millet kıraathanesi, aktivite alanları ile de Bursa’nın yeni marka değeri olacak.