07 / 05 / 2024

Osmangazi Millet Kıraathanesi açıldı mı

Osmangazi Millet Kıraathanesi açıldı mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği Millet Kıraathanesi Projesi’nin Bursa’daki ilk örneği olan Kedili Tekke Millet Kıraathanesi, Osmangazi Belediyesi tarafından vatandaşların hizmete açıldı.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

Osmangazi Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştiriyor. 

Osmangazi Millet Bahçesi 27 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi Soğanlı Millet Bahçesi projesini 27 Temmuz 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

İdlib'de 35 bin konut inşa edildi!

Millet Kütüphanesi'nde 'Kütüphane Söyleşileri'nin ikincisine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Türkiye tarafından inşa edilen konutlar hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Osmangazi Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Osmangazi Millet Kıraathanesi açıldı mı Haberi

Osmangazi Millet Kıraathanesi açıldı mı

Osmangazi Belediyesi’nin tarihi ve kültürel mirasın korunmasına yönelik en önemli projeleri arasında yer alan Kedili Tekke Millet Kıraathanesi, kütüphanenin yanı sıra içinde kek, çay ve kahve bulundurarak, 7’den 77’ye her yaştan insanın buluşma yeri olacak. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Muradiye Mahallesi’nde 16. yüzyılda Şeyh Ahmet tarafından hayata geçirilen ve sahiplerinin kedi beslemesi dolayısıyla ‘Kediler Tekkesi’ olarak anılan bina, Osmangazi Belediyesi'nin yaptığı rekonstrüksiyon çalışmalarının ardından yeniden ayağa kaldırıldı. 3 oda, 1 mutfak, 1 sofa ve avlusu ve ahşap işçilikleriyle dikkat çeken tarihi yapı, törenle  açıldı.  

Bursa’nın İlk Millet Kıraathanesi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada Bursa’ya ilk Millet Kıraathanesi’ni kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Tarihi mirasa sahip çıkma konusunda öncü belediye olduklarını belirten Dündar, “Sahiplerinin kedi beslemesi...