29 / 04 / 2024

osmangazi Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

osmangazi Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Bursa Osmangazi'de bulunuyor. 85 yatak kapasiteli hastanenin mimari renovasyon ve iç mekan tasarımı Kreatif Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.

Bursa Romatem Fizik Tedavi Hastanesi'ni Kreatif Mimarlık tasarladı!

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Bursa Osmangazi'de bulunuyor. 85 yatak kapasiteli hastanenin mimari renovasyon ve iç mekan tasarımı Kreatif Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.

Romatem Etiler'de 5 milyon euroluk hastane açtı!

2005 yılında fizik tedavi hizmetleri vermek için Samsun'da kurulan Romatem, beşinci hastanesini 5 milyon euro yatırım ile İstanbul Etiler'de kurdu.

Osmangazi Panayır Evleri satış ofisi!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Evleri projesinde toplam 34 adet daire bulunuyor. Proje toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Osmangazi Panayır Evleri satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri nerede?

Osmangazi Panayır Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn ediliyor. "Osmangazi Panayır Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Bursa Evleri projesi toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Panayır Evleri Bursa İl'i Osmangazi İlçe'sinde yükseliyor. Toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanına sahip olan projede toplam 5 blok yer alıyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Bursa Evleri 119 bin TL' den başlıyor!

Emiroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Bursa Evleri projesi 5 blok şeklinde yükseliyor. Osmangazi Panayır Bursa Evleri 119 bin TL' den başlıyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor.

Kocaeli Romatem'e ek bina inşa ediliyor!

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetimi , Ramada Otel’de düzenlenen basın mensuplarıyla bir araya geldi.Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Holoğlu dünya çapında isimlerini duyuracaklarını söyledi.

Osmangazi'nin yeni hedefi Kent Meydanı!

Osmangazi Belediyesi'nin ocak ayı olağan meclis toplantısı dün, meclis salonunda yapıldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda kentsel dönüşüm konuşuldu. Başkan Mustafa Dündar, konu ile ilgili değerlendirmede bulunduç

Osmangazi Soğanlı'da 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Osmangazi Belediyesi tarafından, Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Soğanlı Mahallesi'nde 6 bin 270 metrekarelik arsa 6 milyon 270 bin TL bedelle 20 Ocak 2015 tarihinde ihale edilecek...

Osmangazi Soğanlı'ya ilk kazma 2 ay sonra vuruluyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar "2 ay sonra Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilk kazmayı vuruyoruz" dedi. Osmangazi Belediyesi, Soğanlıya yapılacak kentsel dönüşüm projesine 2 ay sonra ilk kazmayı vuruyor.

Mustafa Dündar: Osmangazi'de vizyon bir şehir ortaya çıkaracağız!

Osmangazi Belediyesi, Soğanlı'ya yapılacak kentsel dönüşüm projesine 2 ay sonra ilk kazmayı vuruyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Soğanlı kentsel dönüşüm projesi son aşamaya geldi'' dedi.

Osmangazi Kültür Merkezi Bursa'daki en akıllı kamu binası olacak!

Osmangazi Belediyesi, bir Örnek projeyi daha hizmete sokmaya hazırlanıyor. Yapımı tamamlanan binada incelemelerde bulunan Başkan Dündar, "Osmangazi Kültür Merkezi, Bursa'daki en akıllı kamu binası olacak.

osmangazi Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Haberi

osmangazi Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Bursa Osmangazi’de Osmanlı döneminden kalan Kara Mustafa Paşa  Kaplıcalarının hemen yanında bulunmakta. Zemin üstünde üç katlı dikdörtgen prizma bir kütleden oluşan 85 yatak kapasiteli hastanenin mimari renovasyon ve iç mekan tasarımı Kreatif Mimarlık tarafından gerçekleştirildi. Civardaki tarihi yapılar nedeni ile bulunduğu konumun niteliğinden ötürü Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nün de onayı alınan projede Kara Mustafa Paşa Kaplıcaları’nın romatizma başta olmak üzere benzer hastalıklara iyi gelen kükürtlü termal sularından yararlanılarak havuzlar tasarlandı. Tesiste bulunan dört havuzun biri açık ve kapalı grup terapi havuzunun hemen yanında yer almakta. İkinci bodrum katta yer alan çukur bahçeler ve bu mekanın çift kat yüksekliğindeki cam cephesi sayesinde bir üst kattaki tedavi üniteleri de bodrum katta bulunmalarına...