14 / 05 / 2024

osmangazi yaşam merkezleri projesi

osmangazi yaşam merkezleri projesi

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı artırılacak!

Engellilerin, gündüz bakım ve rehabilitasyon hizmeti aldıkları Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı bu yıl artırılacak.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi bin projeyi geride bıraktı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi Projesi, ‘Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar’ yarışmasında ilk elemeyi başarıyla geçti.

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

Regnum Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı!

Ankara'da yeni nesil iş merkezleri arasında yer alan ve  en ayrıcalıklı proje olarak gösterilen Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki 8 iş merkezinde kiralama dönemi başladı. 

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nde inşaat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak 16 vizyon projesi arasında yer alan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde hafriyat kazısı başladı.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi’nde hayata geçirilen Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. 4 firmanın katıldığı proje 450 günde tamamlanacak.

Osmangazi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı. Bulvarın kentin yeni çekim merkezi olması planlanıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

Samsun İlkadım'a Yaşam Parkuru müjdesi!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Mahallesi Mert Irmağı kenarındaki 1800 metrelik güzergahta "yaşam parkuru" oluşturacaklarını söyledi. Alanda yöresel ürün satış merkezleri de yapılacak.

Beylikdüzü'nde Sosyal Yaşam Merkezleri artacak!

"Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

osmangazi yaşam merkezleri projesi Haberi

osmangazi yaşam merkezleri projesi


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, büyüklüğü ve fonksiyonelliği ile Türkiye’de bir ilk olacak olan Kaliteli Yaşam Merkezi’ni Bursa’ya kazandırıyor. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan merkezde üç fonksiyon bir arada yer alacak. Huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuk bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi, Demirtaş Mahallesi’nde 14 bin 162 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 5 kat şeklinde hayata geçirilecek olan tesisin bodrum katında sığınaklar, teknik hacimler, mutfak, çamaşırhane, personel giyinme odaları ve misafir otoparkı bulunacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar konuyla ilgili olarak, “Kaliteli Yaşam Merkezi, Osmangazi Belediyesi’nin en büyük bütçeli projelerinden bir tanesi. Bu dev proje için inşat çalışmalarına devam ediyoruz. Şuanda kazı çalışmaları bitti ve zemin güçlendirme için çalışmalar...