14 / 05 / 2024

osmangazi yeni polis merkezleri

osmangazi yeni polis merkezleri

Osmangazi Belediyesi tarafından Küçükbalıklı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan modern polis merkezinin temeli atıldı.

Memurların yeni maaşları tek tek açıklandı: Öğretmen, hemşire, doktor, polis 2024 Ocak'ta tam bu kadar alacak!

Memur maaş zammı 4 milyon civarında kamu görevlisini ilgilendiriyor. Öğretmen, hemşire, doktor, polis, avukat 2024 Ocak zamlı maaşları tek tek açıklandı. İşte yeni zamlı memur maaşları... 

Memur, hemşire, öğretmen, polis memuru, mühendis maaşlarında deprem! Oran açıklandı! Maaşlarınız tam bu kadar olacak!

Yüzde 50 oranında zam gelmesi halinde üniversite mezunu memur, hemşire, öğretmen, polis memuru, mühendis maaşlarının kaç lira olacağı hesaplandı. İşte merakla beklenen yeni zamlı maaşlar...

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Öğretmen, hemşire, polis, doktor, mühendis maaşları tam bu kadar olacak! Memurlara flaş rakamlar! Son dakika! 

Zamlı memur maaşları, Ocak ayına kısa bir süre kala merakla araştırılıyor. Peki öğretmen, hemşire, polis, doktor, mühendis maaşları yeni zamla kaç TL olacak? İşte o rakamlar...

Memurlar şimdi yeni maaşlarınıza göz atın! Öğretmen, polis, müdür, hemşire maaşları kaç TL oldu? Rakamlar tek tek geldi!

Memurlar Ocak 2024 zamlı maaşlarını merakla araştırıyor. Peki öğretmen, polis, müdür, hemşire maaşları kaç liraya yükselecek? İşte o rakamlar...

Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaş tablosu!

Heyecanla beklenen kritik toplantının ardından memur maaşlarına 2024 ve 2025  yıllarında yapılacak zam oranları belli oldu. Peki Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar!

Memur ve emekliler temmuz ayında kaç lira zam alacak? Mesleklere göre yeni maaşlar belli oldu!

Memur maaş zammı, SGK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu. Öğretmen, hemşire, polis ve emekliler temmuz ayında ne kadar zam alacak? Hemen tıklayın.

Köprü ve otoyol ücretleri 2023! Osmangazi köprü ücretine zam yapıldı mı? Köprü ve otoyola yeni yılda zam var mı?

Köprü ve otoyol ücretlerine yeni yılda zam yapılıp yapılmayacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte 2023 köprü ve otoyol ücretlerine dair detaylar!

Memur Ocak zammı resmen buz kestirdi! Memur maaşı yeni yılda kaç TL olacak? Öğretmen, polis, hemşire maaşları...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre; Kasım'da enflasyon 84,39’a yükseldi. Memurların alacağı 5 aylık enflasyon farkları da bu verinin açıklanmasının ardından peş peşe hesaplandı. Memur Ocak zammı resmen buz kestirdi! Öğretmen, polis, hemşire maaşları...

Polis maaşları Temmuz zammıyla kaç lira oldu? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç TL? İşte zamlı polis maaşları...

4 Haziran 2022 tarihinde TÜİK enflasyon verilerini duyurdu ve memur maaşlarına 6 aylık enflasyon farkı baz alınarak zam yapıldı. Polis maaşlarına da bu kapsamda zam geldi. Peki Temmuz zammıyla polis maaşları kaç lira oldu? En düşük ve en yüksek polis maaşı ne kadar? İşte yeni zamlı polis maaşları...

Polis Özel Harekat nasıl olunur? Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! İşte başvuru detayları

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekat için yeni dönemde alımların nasıl olacağı araştırılıyor.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Bursa Osmangazi'de 690 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Osmangazi Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştiriyor. 

osmangazi yeni polis merkezleri Haberi

osmangazi yeni polis merkezleri

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu tespit edildiği için boşaltılarak yıkılan Gülbahçe Polis Merkezi’nin yerine Küçükbalıklı Mahallesi’nde modern bir polis merkezi inşa ediyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplam 2 bin 132 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Küçükbalıklı Polis Merkezi, iki kattan meydana gelecek. 22 araçlık otoparkı, modern mimarisi ve emniyet birimlerinin ihtiyaç duyduğu fonksiyonlarla inşa edilecek olan merkez, 1 sene içerisinde hizmete girecek. Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı için 3 milyon 740 bin lira kaynak kullanılacak. Daha geniş bir bölgeye hitap edecek olan Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi, emniyet teşkilatının modern bir ortamda vatandaşların güvenliği ve huzuru için en güzel hizmetleri sunmasına vesile olacak.

Yunus Timleri’nden Gösteri

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Küçükbalıklı Polis...