04 / 05 / 2024

Osmaniye Belediyesi restorasyon fuarına katıldı

Osmaniye Belediyesi restorasyon fuarına katıldı

Osmaniye Belediyesi Antalya’da düzenlenen 23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'na katıldı.

Bakırköy Osmaniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 671 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yedikule Hisarı'nda restorasyon çalışmaları tam gaz!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede bulunan Yedikule Hisarı'ndaki restorasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hisar'da yapılan çalışmalarda horasan ile güçlendirme yapılıyor. 

Anadolu ve Rumeli Hisarı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin sembolik yapılarından Anadolu ve Rumeli,Hisarları'nda restorasyon çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Diyarbakır İçkale'de restorasyon çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan  bin 300 yıllık tarihi İçkale’de 2’inci etapta restorasyon çalışmalarına başladı.

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

Kayseri Gön Han'da restorasyon başladı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi 500 yıl geçmişi bulunan Gön Han'da restorasyon çalışmalarına başladı. 

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

İBB'nin Cibalıkapı surlarındaki restorasyon çalışmalarına tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Cibalikapı surlarında yapılan restorasyon, Mimari Restorasyon Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Serhat Şahin tarafından tepki gördü.

Galata Kulesi’ndeki restorasyon projesine Koruma Kurulu'ndan onay!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) alınan tarihi Galata Kulesi’nin beden duvarlarının darbeli matkapla delinmesinden sonra koruma kurulu tarihi kuleyle ilgili restorasyon projesine onay verdi...

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

Osmaniye'deki tarihi Ala Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Osmaniye Kadirli'deki Ala Camisi, yaklaşık iki yıl süren restorasyon çalışmasından sonra cuma namazıyla ibadete açılacak

Tarihi Carfi Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başladı!

İzmir Tilkilik’teki tarihi Carfi Köşkü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin restorasyon ve rekonstrüksiyon çalışmalarıyla yeniden ayağa kaldırılıyor...

Osmaniye'deki Ala Cami restorasyonuna tepki!

Osmaniye'deki Ala Cami için restorasyon çalışmaları başlatılmıştı. Restorasyon süreci tamamlanan cami, eski tarihi dokusunu kaybederek yeni bir görünüme büründü...

Osmaniye Belediyesi restorasyon fuarına katıldı Haberi

Osmaniye Belediyesi restorasyon fuarına katıldı


Osmaniye Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Antalya Expo Center Fuar Merkezinde düzenlenen fuara Osmaniye Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği ve Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) tarafından davet edilerek stant açtı.


Stantta, Osmaniye'de yapılacak restorasyon projelerini tanıtılırken, standı ziyaret edenlere yer fıstığı ve tanıtım broşürleri hediye...