02 / 05 / 2024

Osmaniye Belediyesi toki evleri

Osmaniye Belediyesi toki evleri

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları 13 Mayıs 2015 tarihinde sona erecek. Toplam 256 adet konutun bulunduğu projede aylık taksitler 447 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru şartları...

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ kura çekilişi!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ kura çekilişi kapsamında 7 bin 153 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. Projede kura başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

Osmaniye Sumbas TOKİ'ye kavuşuyor!

Türkiye'de merakla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç adet konut inşa edecek? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde yapılacak?

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Osmaniye Toprakkale TOKİ kura çekimi sonucu 2019!

Osmaniye Toprakkale TOKİ kura çekimi sonucu 2019 haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

Osmaneli Belediyesi TOKİ Konutları'nı teslim ediyor!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli ilçesinde hayata geçirilen daire ve iş yerleri, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Osmaniye Belediyesi'nden emlak vergisi 2. taksit uyarısı!

Osmaniye Belediyesi, 2017 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ikinci taksit ödemesi konusunda vegi  mükellefleri uyardı.

Osmaniye'deki eski turistik otel 22.5 milyon TL'ye satıldı!

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Emlak ve Çevre temizlik vergisinde son gün uyarısı!

Osmaniye Belediyesi,2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi (ÇTV) ilk taksit ödemesi konusunda vergi ödemesi yapacak olan vatandaşları uyardı.

Osmaniye'nin yolları genişletiliyor!

Osmaniye Belediyesi şehir merkezinde yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yolların genişletme ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra sokaklarda da yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Osmaniye Yaveriye TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

Osmaniye Belediyesi toki evleri Haberi

Osmaniye Belediyesi toki evleri

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap Evleri fiyatları 71 bin 531 TL ile 125 bin 973 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.


Toplamda 256 tane dairenin kurayla satışa sunulacağı TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 7 bin 153 TL peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.


Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ başvuruları Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor. Projede konut teslimlerinin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde yapılması planlanıyor.


Başvuruları bugün başlayan TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta yüzde 10 peşin ödemelerde 96 ay vade, yüzde 15 peşin ödemelerde 108 ay vade, yüzde 25 peşin ödemelerde ise 120 ay vade seçeneği sunuluyor. 


TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2....