02 / 05 / 2024

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi bulvar çalışmaları

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi bulvar çalışmaları

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu!

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu geliyor, yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü Çavuşoğlu Caddesi tamamlanıyor.

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Trabzon Köseoğlu Caddesi asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinin 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde bulunan Köseoğlu Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Çayırova Şekerpınar Bağlantı yolu ile yeni yapılan OSB otoyol kavşağı arasında kalan Muhsin Yazıcıoğlu adresinde yol genişletme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi bulvar çalışmaları Haberi

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi bulvar çalışmaları

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor. 


Vatan Mahallesi'nde yapılan doğalgaz ve alt yapı çalışmalarının ardından belediye tarafından yol genişletme ve zemin sıkıştırma işlemleri yapıldı. Hız kesmeden faaliyetlerini sürdüren belediye ekiplerinin asfaltlama çalışmalarının ardından Osmaniye 4 kilometre uzunluğunda geniş bir caddeye daha kavuşacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vatan Mahallesi Muhtarı Baki Bayram. "Divlimoğlu Caddesi yani Yaverlye Toki yolu İçin bu çalışmalar beklenilen bir hizmetti. Çok güzel bir hizmet sunuyorlar.

Sağ olsun belediye baş kanımız yıllardır çözülemeyen sorunumuz olan doğalgaz sıkıntımızı çözmek İçin önderlik yaptı. Doğalgaz firmasına ricada bulundu. Firma yetkilileri belediye baş kanımızı krrmayıp mahallemizde doğalgaz çalışmaların] yaptılar. Doğalgaz çalışmalarının bitmesinden hemen sonra Yaverlye Toki yolumuzda genişletme ve zemin sıkıştırma çatışmaları...