18 / 05 / 2024

osmaniye gülerset mobilya

osmaniye gülerset mobilya

Gaziantep'te gerçekleştirilen Doğu Afrika Ticaret Köprüsü vesilesiyle Türkiye’ de bulunan Somalili işadamları Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği’ nin (OGİAD) ev sahipliğinde kentteki bazı fabrikaları ziyaret etti...

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Işık tarafından kuruldu.

Hzym İnşaat Mobilya Gıda Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzym İnşaat Mobilya Gıda Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Yamtar Umarusman tarafından kuruldu.

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile MEtin Günyol tarafından kuruldu.

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Devrim Anagay tarafından kuruldu.

Trendyol Mobilya Günleri: %35 indirim fırsatı! Trendyol 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş platformu Trendyol, evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya ile karşımızda: Trendyol Mobilya Günleri.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

osmaniye gülerset mobilya Haberi

osmaniye gülerset mobilya


Gaziantep'te gerçekleştirilen Doğu Afrika Ticaret Köprüsü vesilesiyle Türkiye’de bulunan Somalili işadamları Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği’nin (OGİAD) ev sahipliğinde kentteki bazı fabrikaları ziyaret etti.


İlk olarak, Gülerset Mobilyaya ait fabrika ve showroomu ziyaret eden heyet daha sonra Bozdoğan Zeytincilik ve Zeytinyağı fabrikasını gezdi. 


Gülerset Mobilya sahibi Mehmet Güler, firma olarak ev mobilyası, genç, yatak, bebek odaları, yemek takımı ve hazır mutfak olmak üzere her türlü özel siparişlerin üretimini yaptıklarını belirterek, “Şu anda Türkiye’nin her yerine ürünlerimizi gönderiyoruz. Bundan sonraki süreçte yurt dışına açılım için OGİAD ve TUSKON ile işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.


Somalili İşadamı Nur Moalim Ali ise ülkesinde mobilya üretiminin çok az olduğunu, ürünlerin özellikle Çin’den geldiğini ve kalitesiz olduğunu belirterek, “Bu fabrikanın benzerini Somali’ye kurmayı planlıyorum. Bunun içinde Mehmet Güler...