27 / 04 / 2024

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...



Kelebek Mobilya, mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olmasının yanı sıra kuruluşundan bu yana herkese hitap eden ürünleriyle de dikkatleri çekiyor. Yeni koleksiyonunu “Öze Dönüş” mottosuyla doğadan ilham alarak oluşturan Kelebek Mobilya,  trend renk kartelası ve özgün yaşam alanı ayrıntılarıyla göze çarpıyor. 

Babalar Günü’ne özel eşsiz bir hediye fırsatı sunan Kelebek, evlere yeni bir soluk getirmek için adım attı. 

Kelebek Mobilya, babalar için özel ürettiği keyif koltuğuyla hediye arayanların da yüzlerini güldürüyor. 

Kelebek Mobilya dan Babalar Günü ne özel Baba Koltuğu sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Salvador Baba Koltuğu, özgün tasarımıyla kolaylık sunarken, babalara da sıra dışı bir televizyon izleme keyfi ve kitap okuma fırsatı yaratıyor. Gündelik hayatta tüm yaşam alanlarının ihtiyacı haline gelen eşsiz tasarımlı koltuk, Kelebek şıklığıyla buluşarak, evlerin vazgeçilmesi olmak için hazırlanıyor. 

Kelebek Mobilya’nın tasarım ekibi tarafından özenle hazırlanan zamansız tasarım harikası baba koltuğu, ayrıcalıklı ve doğayla iç içe renk seçiminin yanı sıra, ferah ve sade yapısıyla göz dolduruyor. 

Peki Kelebek Salvador Baba Koltuğu fiyatı ne kadar? İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...


Geri Dön