04 / 05 / 2024

Osmaniye Sarayları daire seçenekleri

Osmaniye Sarayları daire seçenekleri

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı bugün gerçekleştirildi. Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, ''Konut sahibi olmayı düşünen herkesi, proje alanımıza, örnek dairelerimizi görmeye bekliyoruz” dedi.

Ucuz ev arayanlar müjde! O ilde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor: Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Ucuz fiyata ev arayanlara müjde Emlak Yönetim tarafından geldi. Osmaniye'de 165 daire satışa çıkarılacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanırken konut fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 nitelikli 2 daire bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki 1 daire açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu ne zaman?

Osmaniye Sarayları lansman kampanyası uzatıldı!

Osmaniye Sarayları Projesi ile saray konforu ve ihtişamını Osmaniye halkı ile buluşturmaya hazırlanan Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı yapıldı!

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı bugün gerçekleştirildi. Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, ''Konut sahibi olmayı düşünen herkesi, proje alanımıza, örnek dairelerimizi görmeye bekliyoruz” dedi.

Osmaniye'de nitelikli konuta talep artacak!

Osmaniye Sarayları projesini hayata geçiren Keten Projenin Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özgür İraöz, hareketlenen ekonomiyle birlikte bölgede nitelikli konuta talebin artacağını söyledi.

Keten Proje Osmaniye Sarayları tanıtıldı!

Saray konforu ve ihtişamını Osmaniye'ye taşıyan Keten Proje, Osmaniye Sarayları'nı, Park 328 AVM'de açtığı büyük stantla kent halkının beğenisine sundu. Konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Keten Proje Osmaniye'yi lüks konutla tanıştırdı!

"Osmaniye Sarayları" ile saray ihtişamını Osmaniye'ye getiren Keten Proje, gerçekleştirdiği projelerle inşaat sektöründe kısa sürede büyük yol kat etti. İnşaat Mühendisi Hüseyin İraöz ve Mimar Buket İraöz tarafından kuruldu.

Osmaniye Sarayları şehir merkezinde yayla serinliği yaşatacak!

Osmaniye'de yükselen Osmaniye Sarayları, şehir merkezine sadece 7 kilometre mesafede yayla serinliği yaşatarak, insanların hayalini, çalışırken de gerçekleştirebilmelerine olanak sağlıyor.

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye'de 8 konut başvurusu bugün başladı!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 'de 8 konut başvurusu bugün başladı. Daire fiyatlarının 115 bin 642 TL'den başladığı projede daire alanları 129,62 metrekare olarak tasarlandı.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları bugün başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları bugün başlayacak. Ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşinatta 108 ay vade imkanı sunan projede 556 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt ödeme planı!

Başvuruların 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edeceği TOKİ Osmaniye Yeşilyurt ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade uygulanıyor. Projede daire fiyatları 88 bin 908 TL'den başlıyor.

Osmaniye Sarayları daire seçenekleri Haberi

Osmaniye Sarayları daire seçenekleri

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, Osmaniye Devlet Hastanesi’ne 2.5 kilometre mesafede, Çamlık Evler mevkisinde yürütülen ve inşaatı devam eden Osmaniye Sarayları’nın kentte lüks konut anlayışını değiştireceğini söyledi. İraöz, “Osmaniye Sarayları, gerçekleştirdiği tanıtımlar nedeniyle kentte büyük merak uyandırdı. Artık bu merakı giderme vakti geldi. Örnek dairelerimiz hazırlandı. Gerçekleştireceğimiz lansmanla birlikte konuklarımızı ağırlamaya başlayacağız. Konut sahibi olmayı düşünen herkesi, proje alanımıza, örnek dairelerimize bekliyoruz” dedi.


Hüseyin İraöz, lüks ve konfor adına her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Osmaniye Sarayları’nın, gürültüden uzakta, huzurlu ve mutlu bir yaşamın yanı sıra iyi bir yatırım fırsatı sunduğunu kaydetti.


4+1, 3+1 ve 2+1 seçenekleri ile 7 blokta 160 daireden oluşan projenin; 7/24 güvenlik, kontrollü giriş, araç tanıma sistemi, tüm dairelerden izlenebilen site içi kamera sistemi,...