28 / 07 / 2024

Osmaniye Sarayları konut fiyatları

Osmaniye Sarayları konut fiyatları

Osmaniye'de yükselen Osmaniye Sarayları, şehir merkezine sadece 7 kilometre mesafede yayla serinliği yaşatarak, insanların hayalini, çalışırken de gerçekleştirebilmelerine olanak sağlıyor.

TOKİ'nin Hatay, Osmaniye ve Malatya’daki 7 milyar TL'lik konut ihalesi tepki çekti!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay, Osmaniye ve Malatya’da konut yapımı için dört farklı ihaleye çıktı. Toplam bedeli 7 milyar 172 milyon TL olan ihaleler tartışma yarattı.

TOKİ Osmaniye projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 126 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Osmaniye projesiyle 126 yeni konut geliyor! Tarih belli oldu!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye projesinin ihale tarihi belli oldu. İşte TOKİ Osmaniye 2023 projesi detayları...

TOKİ Osmaniye Kadirli projesi için düğmeye bastı! Tam 307 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye'de 307 yeni konut inşa edecek. İhalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Osmaniye Kadirli'de konut inşa edecek!

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

6 soruda TOKİ Osmaniye Sosyal Konut Projesi 2022! Osmaniye ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Osmaniye 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı.TOKİ Osmaniye projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Osmaniye 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa 604 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye 604 yeni konut müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 28 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 100 bin konut kura çekimi bugün!

TOKİ Osmaniye 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor...

Osmaniye Sarayları konut fiyatları Haberi

Osmaniye Sarayları konut fiyatları

Şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmek, çalışma hayatı yorucu ve stresli geçen her bireyin, emekli olunca gerçekleştirmek istediği ortak hayali. Kimileri bu hayaline geç de olsa kavuşurken, kimileri için ise hayal olmaktan öteye geçemiyor. Osmaniye'de yükselen Osmaniye Sarayları, şehir merkezine sadece 7 kilometre mesafede yayla serinliği yaşatarak, insanların bu hayalini, çalışırken de gerçekleştirebilmelerine olanak sağlıyor. Çalışma hayatında karşılaşılan sorunlar, çekilen sıkıntılar, yorgunluk, stres ve üstüne gün içerisinde çekilmez hale gelen trafikte yaşanan koşuşturmaca, şehirlerde yaşayan insanlara hayatı zindan ediyor. Tüm bu bunaltıcı gelişmeler, bireyleri huzur bulabilecekleri sessiz, sakin mekân arayışlarına itiyor, Bireylerin çoğu, hafta sonlarını mesire alanları veya yaylalarda geçirerek, bu ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.

AİLELERİN BEKLENTİLERİ DEĞİŞTİ 


Genç ve dinamik bakış açısıyla inşaat sektöründe fark...