26 / 07 / 2024

Osmaniye Sarıtepe-Demirciler RES sisteme bağlandı mı

Osmaniye Sarıtepe-Demirciler RES sisteme bağlandı mı

Zorlu Enerji, Osmaniye'de bulunan 59 megavat gücündeki Sarıtepe-Demirciler RES'in sisteme bağlandığını duyurdu. Şirket, Osmaniye'deki RES'in, şirketin ikinci büyük projesi olduğunu belirtti.

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu!

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi başvuruları yarın başlıyor...

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

TOKİ Kars Sarıkamış 316 konut ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Sarıyer Çamlıtepe 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) Mahallesinde Bulunan Riskli Alana İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Silivri imar planı askıya çıktı!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2018 tasdik tarihli planı askıya çıkarıldı.

Silivri RES TM Enerji İletim Hattı plan tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Osmaniye Sarıtepe-Demirciler RES sisteme bağlandı mı Haberi

Osmaniye Sarıtepe-Demirciler RES sisteme bağlandı mı

Zorlu Enerji, Osmaniye'de bulunan 59 megavat gücündeki Sarıtepe-Demirciler Rüzgar Enerjisi Santralinin (RES) sisteme bağlandığını duyurdu.


Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Osmaniye'deki RES'in, şirketin ikinci büyük projesi olduğu belirtildi.


Sarıtepe-Demirciler RES'in, yıl sonuna kadar 80 megavatlık kapasiteye ulaşmasının hedeflendiği ifade edilen açıklamada, projenin toplam maliyetinin 100 milyon avroyu bulacağı kaydedildi.


Haziran ayında yapımı tamamlanan 39 megavatlık ilk 14 türbininin ardından, 19 megavat kapasiteli 7 türbinin de kabullerinin tamamlanarak elektrik üretimine başlandığı aktarıldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, "Yıl sonuna kadar santralimizin geri kalan 19,8 megavat kapasitesinin 2016 yıl sonuna kadar devreye girmesiyle Türkiye’de 215 megavat, Pakistan yatırımımızla birlikte ise toplam 271 megavatlık rüzgar gücüne sahip olacağız." ifadelerini kullandı. 


Zorlu Enerji, Türkiye’nin en büyük rüzgar santralleri içinde yer alan 135 megavat kurulu...