29 / 04 / 2024

osmaniye Şekil İnşaat

osmaniye Şekil İnşaat

Sıhhi tesisat ve altyapı işleri yaptıklarını söyleyen Şekil İnşaat firma sahibi Mehmet Gönül, 2011 yılından bu yana Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) firmalara hizmet verdiklerini kaydetti.

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa 604 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Osmaniye'de inşaat firması sahibi intihar etti!

Osmaniye'de, inşaat firması sahibi Osman T. başına dayadığı tabancayla hayatına son verdi.

Ekil İnşaat Sivas'ta en çok vergi veren firma!

Sivas'ta 2016 yılında 2015 yılı kazançları üzerinden en fazla kurumlar vergisi ödeyen firmaların isimleri açıklandı. Ekil İnşaat, listenin 5. sırasında yer aldı.

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı yapıldı!

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı bugün gerçekleştirildi. Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, ''Konut sahibi olmayı düşünen herkesi, proje alanımıza, örnek dairelerimizi görmeye bekliyoruz” dedi.

Gürhanoğlu İnşaat projesi Osmaniye Park328 AVM'de tanıtılıyor!

Fakıuşağı Doğa Koleji yanında yapımına başlanan, Gürhanoğlu İnşaat farkı ile 1 + 1, 2 + 1 özel tasarımlı stüdyo daireler Osmaniye Park328 AVM 'de açılan standta tanıtılıyor.

Şekil İnşaat, sıhhi tesisat ve altyapı hizmeti veriyor!

Sıhhi tesisat ve altyapı işleri yaptıklarını söyleyen Şekil İnşaat firma sahibi Mehmet Gönül, 2011 yılından bu yana Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) firmalara hizmet verdiklerini kaydetti.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

TOKİ Osmaniye Kadirli yurt binası inşaat yapım işi ihalesi!

Osmaniye İli Kadirli İlçesi 300 Kişilik (304 Kapasiteli) Yurt Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 18 Aralık 2013 tarihinde saat 14:30'da gerçekleş

Şekil Ahşap İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şekil Ahşap İnşaat Turizm İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Topcu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

TOKİ Osmaniye Merkez 2. Etap ihalesi yarın yapılıyor!

TOKİ Osmaniye İli Merkez İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 2. Etap 256 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini ihaleye açıyor...

osmaniye Şekil İnşaat Haberi

osmaniye Şekil İnşaat

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi çarşı merkezinde kurdukları firmalarında sıhhi tesisat ve altyapı işleri yaptıklarını söyleyen Şekil İnşaat firma sahibi Mehmet Gönül, 2011 yılından bu yana Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) firmalara hizmet verdiklerini kaydetti. 


Temiz ve atık su borusu, boya, tamirat fayans, polietilen boru kaynağı ve tel çit işleri yaptıklarını anlatan Gönül, inşaat malzemeleri satışlarının da olduğunu bildirdi. Osmaniye OSB'de bu hizmetleri veren tek firma olduklarını ifade eden Gönül, "Toplam 10 kişilik bir ekibimiz var. İki katlı binamızda toplam 180 metrekare alanda faaliyet gösteriyoruz" dedi. 


"Bazı ek parçaların üretimini yapmayı planlıyoruz" 


Gönül, 'Önümüzdeki dönem hedeflerinden de bahseden Mehmet Gönül, bazı ek parçaların üretimini yapmayı planladıklarını vurguladı. Elektrofizyon parçalarının üretimini yapabilmek için çalışmalarımız var.' dedi. 



Dünya...