07 / 05 / 2024

osmaniye suriye tesisi ne zaman açılacak

osmaniye suriye tesisi ne zaman açılacak

Osmaniye'de Suriyeli sığınmacılar için yaklaşık 4 milyon liraya yaptırılan 3 bin 500 kişinin kalacağı kamp, 2.5 yıldır atıl halde bekliyor.

Osmaniye Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 75'i tamam!

HATSU, Erzin ilçemizi altyapı sıkıntısından kurtaracak olan Erzin Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının hızla ilerlediğini duyurdu.

Osmaniye'de 7.9 milyon TL'ye satılık sanayi tesisi!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi'nde bulunan sanayi tesisini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 918 bin 500 TL olarak belirlendi.

Osmaniye Katı atık bertaraf tesisi kurtuluş günü açıldı!

Osmaniye Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği(OKAB) olağan meclis toplantısı, Osmaniye Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Kara başkanlığında yapıldı.

Osmaniye Cüruf Geri kazanım Tesisi projesinin toplantısı 10 Aralık'ta!

Osmaniye İli Toprakkale İlçesi'nde yer alan Cüruf Geri kazanım Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Osmaniye Düziçi Konaklama Tesisi ne zaman açılacak?

Suriye'de ki iç savaş sebebiyle Türkiye'ye gelen Suriyeli sığınmacılar için Osmaniye'nin Düziçi ilçesine 4 milyon liraya yaptırılan ve kullanıma hazır halde olan Konaklama Tesisi 2,5 yıldır açılmayı bekliyor.

Osmaniye OSB'de icradan 3.4 milyon TL'ye satılık üretim tesisi!

Osmaniye 1. İcra Dairesi; Osmaniye Toprakkale'de yer alan Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim tesisini satışa çıkarıyor. Tesisin toplam bedeli 3 milyon 459 bin 686 TL olarak belirlendi.

Osmaniye Katı Atık Tesisi yıl sonunda tamamlanıyor!

Osmaniye Belediyesi ve Birlik Başkanı Kadir Kara, Katı Atık Bertaraf Tesisinin, özellikle Yaveriye TOKİ sakinlerinin merakla beklediği bir proje olduğunu ifade ederken, bu konunun aslında Osmaniye ilinin en büyük sorunu olduğunu söyledi.

Osmaniye Katı Atık Bertaraf tesisi yıl sonunda tamamlanıyor!

Osmaniye Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği tarafından yapımına başlanan Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin yapımı hızla devam ediyor. Tesisin yapımının bu yılın sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Akçakoca katı atık tesisi aktarma istasyonunun inşaatı devam ediyor!

Akçakoca Belediyesi tarafından Osmaniye Akçakoca Belediyesinden yapılan mahallesi atık su arıtma tesisi yanında inşaatına başlanılan katı atık tesisi aktarma istasyonu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Adana, Hatay ve Osmaniye'de 1073 adet konut yaptıracak!

Adana, Hatay ve Osmaniye İlleri 1073 Adet Konut, Hastane, Stadyum, Ticaret Merkezi, İş Yeri, Cami, Okul, Pansiyon, Yurt, Bina ve Jandarma Tesisi İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenleme İnşaat işleri ihale edilecek...

Kadir Kara Katı Atık Bertaraf Tesisi inşaatını inceledi!

Osmaniye Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliğini oluşturan Belediye Başkanları ve birliğin encümen üyeleri yapımına başlanan Katı Atık Bertaraf Tesisi inşaat alanında incelemeler yaptı.

Osmaniye'de HES Beton Santrali projesi için toplantı düzenlenecek!

TMT Turhanlı Müh. Taah. Tesis ve İşl. Ltd. Şti. tarafından, Osmaniye İli Kadirli ilçesinde Hes Kırma- Eleme- Yıkama Tesisi ve Beton Santrali projesi için toplantı düzenlenecek...

çekmeköy'de Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi yapılacak!

Bülent Albayrak, İstanbul İli, çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, Egeliiçi Mevkii'nde Kalker Ocağı ve Kırma elemesi Tesisi Projesi'nin yapımını planlıyor.  çED Yönetmeliği gereği bu proje ile ilgili bilgilendirme yapılacak

osmaniye suriye tesisi ne zaman açılacak Haberi

osmaniye suriye tesisi ne zaman açılacak

Osmaniye'de Suriyeli sığınmacılar için yaklaşık 4 milyon liraya yaptırılan 3 bin 500 kişinin kalacağı kamp, 2.5 yıldır atıl halde bekliyor. Kamp için 30 temizlik isçisi ve 50 güvenlik personeli de alınmıştı. Dönemin Valisi Celalettin Cerrah'ın 2013 yılının 15 Subat'ında Suriyelilerin yerleştirileceğini açıkladığı kamp. hala bos duruyor. Ülkelerindeki iç savaş sebebiyle • Türkiye'ye gelen Suriyeli sığınmacılar için Osmaniye'nin Dûziçi ilçesine 4 milyon liraya vaptmlan konaklama tesisi 2.5 yıldır açılmayı bekliyor. 2013 yılında yapımı tamamlanan tesis için ihale sonucunda 30 dvannda temizlik isçisi ve 50 güvenlik personeli işbaşı yaptırılmıştı. Konaklama tesisinin devlete maliyetinin ise 4 milyon TLyi bulduğu iddia edilirken. 2.5 3ld1r açılmaması ise ilde 'Açılmadan Kapanan Kamp' unvanını aldı. Haruniye Kaplıcası yolu üzerinde eskiden Berke Barajı'run inşaatında araç parkı olarak...