05 / 05 / 2024

Osmaniyede Mutlu Şehir Masal Parkı örneği

Osmaniyede Mutlu Şehir Masal Parkı örneği

Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Mutlu Şehir Masal Dünyası Parkı'nın prototipinin ( örneğinin ) yapımına başlandı. Osmaniye'nin gelişimine etkili olacağı belirtildi.

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Şehir Konakları Ümraniye'de teslimler başladı!

Sur Yapı'nın başlattığı Mutlu Evler Türkiye kampanyası kapsamında hayata geçirilen Şehir Konakları Ümraniye projesinde teslimler başladı. Projede 1+1'ler 920 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Ekrem İmamoğlu: Çıldırtan değil, mutlu eden projelerin peşindeyiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere merkezli toplam 11 şı̇rketin yönetı̇cı̇ler bir araya geldi. Başkan İmamoğlu,  “İnsanları çıldırtacak çılgın projeler değil, insanları mutlu edecek insani projelerin peşindeyiz" dedi.

Akıllı şehirlerle 10 yılda 20 trilyon dolarlık katkı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Şehircilik ve Mutlu Şehir" teması ile düzenlenen Kartepe Zirvesin'de, "Son analizlere göre, akıllı şehirlerin getirdiği yenilikler, küresel ekonomiye önümüzdeki 10 yılda 20 trilyon dolarlık bir katkı sağlayacak." diye konuştu...

Kartepe Zirvesi geniş katılımla başladı!

Yurt içinden ve dışından birçok akademisyenin "Şehircilik ve Mutlu Şehir" konularını ele alacağı Kartepe Zirvesi geniş katılımla başladı...

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Kartepe Zirvesi için geri sayım başladı!

Dünyanın sayılı zirveleri arasında yer alan Kartepe Zirvesi 2019 ‘’Şehircilik ve Mutlu Şehir’’ temasıyla 25 Ekim’de Kocaeli Kartepe’de başlayacak ve üç gün boyunca devam edecek.

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Kentsel dönüşümde herkesi mutlu edeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  "Kentsel dönüşümde herkesin mutlu olacağı prjeler geliştiriyoruz" dedi...

Şehir Konakları Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası!

İstanbul Ümraniye'de yükselen Şehir Konakları projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Şehir Konakları Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyasına göre daireler için aylık 900 TL ödeme yapılabiliyor.

Osmaniyede Mutlu Şehir Masal Parkı örneği Haberi

Osmaniyede Mutlu Şehir Masal Parkı örneği

Osmaniye Belediye Başkam Kadir Kara, eski fidanlık arazisi üzerinde yaklaşık 90 dönümlük bir arazide yapılacak olan Masal Dünyası Parkı'nın Osmaniye'nin sosyal hayatında ve bölgesel yaşam merkezi olma yolunda çok büyük bir işlevinin olacağını söyledi. Projenin prototipini yakın zamanda tamamlayacaklarım ifade eden Kara, "7 Ocak 2015 günü Yeni Belediye Hizmet Binasının açılışı için ilimize gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkam Sayın Devlet Bahçeli burada bir dizi incelemelerde bulunacak" dedi. 


Türkiye...