04 / 05 / 2024

Osmanlı Pazarı

Osmanlı Pazarı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlı Pazarı esnafına dükkânlarının bu ay içerisinde teslim edileceği müjdesini verdi. Melih Gökçek Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

Osmanlı Pazarı'nda çalışmalar sona yaklaştı!

Geçtiğimiz aralıkta yanan Osmanlı Halk Pazarı'nın yerine Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle yapılan yeni Halk Pazarı'nda son aşamaya gelindi.

Melih Gökçek: Osmanlı Pazarı 31 Mart’ta teslim edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, aralık ayında çıkan yangında 253 dükkanın kül olduğu Osmanlı Halk Pazarı ile ilgili de bitirme tarihi verdi. İşte açıklaması...

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı'nda 136 dükkan yer alacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, içerisinde tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanların yer alacağı Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatını inceledi.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı 29 Ekim'de hizmete girecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı'nın 29 Ekim'de hizmete gireceğinin bilgisini verdi.

Osmanlı Aile Yaşam Merkezi yer altı otoparkı kiraya verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi gerçekleşti. Toplantıda “Osmanlı Aile Yaşam Merkezi yer altı otoparkı ve pazar alanı” inşaatının enerji ihtiyacının karşılanması için inşaata ait trafo yerinin, ENERJİSA’ya 1 TL iz bedeli üzerinden 29 yıllığına kiralanması da oy birliğiyle karara bağlandı.

Başbakan Yıldırım, Keçiören Osmanlı Halk Pazarı'nı gezdi!

Yıldırım, Keçiören'de açılışını gerçekleştirdiği Osmanlı Halk Pazarı'nı dolaştı, esnafa yeni dükkanlarının hayırlı olmasını diledi. Osmanlı Halk Pazarı'nı dolaştı, esnafa yeni dükkanlarının hayırlı olmasını diledi.

Ankara'daki Osmanlı Halk Pazarı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören ilçesinde 20 Aralık'ta elektrik kontağından çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesince yeniden inşa edilen Osmanlı Halk Pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Ankara Osmanlı Pazarı bugün açılıyor!

Yandıktan sonra yeniden yapılan Osmanlı Pazarı’nın açılışını bugün yapacak olan Başbakan Yıldırım bir de müjde verdi: Ankara-İzmir arası 2019 yılında YHT ile 3.5 saate inecek

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı yarın açılıyor!

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı, Başbakan Binali Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de katılacağı törenle yarın saat 14.00’de yapılacak törenle açılacak.

Osmanlı Halk Pazarı'nda 253 dükkânın anahtar teslimi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi ve ATO’nun işbirliğiyle şubat ayında temeli atılan ve rekor bir hızla tamamlanan Osmanlı Halk Pazarı’ndaki 253 dükkânın anahtarları sahiplerine teslim edildi.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı!

Geçtiğimiz Aralık ayında yanan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle Şubat ayında temeli atılarak yeniden yapımına başlanan Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı, temizlik çalışmaları yapılıyor.

Osmanlı Pazarı'nda dükkanlar bu ay içerisinde teslim edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlı Pazarı esnafına dükkânlarının bu ay içerisinde teslim edileceği müjdesini verdi. Melih Gökçek Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

Osmanlı Pazarı'nda çalışmalar sona yaklaştı!

Geçtiğimiz aralıkta yanan Osmanlı Halk Pazarı'nın yerine Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle yapılan yeni Halk Pazarı'nda son aşamaya gelindi.

Osmanlı Pazarı'nda inşaat çalışmaları Mart'ın sonuna tamamlanacak!

Yanarak küle dönen Osmanlı Pazarı'nı yeniden inşa eden Büyükşehir Belediyesi ve ATO 15 Nisan olan teslim tarihini bu ay sonuna çekerek esnafa 'müjde' vermek istiyor

Osmanlı Pazarı Haberi

Osmanlı Pazarı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 20 Aralık 2015'te elektrik kontağından çıkan yangın sonucu küle döndükten sonra yeniden inşa edilen Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu. Osmanlı Pazarı Esnafı Kooperatif Başkanı Hamit Özsoy ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar ile pazarın son durumuna bakan Başkan Gökçek, "Keçiören benim ilk göz ağrımdı, ilk belediye başkanlığı yaptığım yerdir. Onun için Keçiörenlilere borcumuz da çoktur. Bu borcumuzu ödemenin mutluluğunu yaşıyorum, Allah bir daha böyle felaket vermesin. Hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz Başbakanımız bu konuda özellikle talimat vermişti ve 'derhal oraya gidin ilgilenin gereğini yapın' diye. Biz de Başbakanımızın talimatını özellikle zamanında yerine getirmenin mutluluğundayız. AK Partimizin bir özelliği var, o da şudur; bir söz verilirse söz zamanında tutulur. Burada da bir söz...