27 / 05 / 2024

Osmanlı Sanayi iletişim

Osmanlı Sanayi iletişim

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 250 bin TL bedelle Mehmet Haluk Özmen tarafından açıldı.

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 250 bin TL bedelle Mehmet Haluk Özmen tarafından açıldı.

Almila Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almila Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli Taha Yakup Osmanlıoğlu tarafından kuruldu.

Osmanlı Turizmcilik Seyahat Taşımacılık İnşaat ve Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Turizmcilik Seyahat Taşımacılık İnşaat ve Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İlyas Hançer ve Behice Güngör tarafından kuruldu.

Osmanlı Hurda İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Hurda İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Toruk, Önder Aydın, Abdullah Oğuz Toruk ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Soğanlık'ta kuruldu.

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat Hafriyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat Hafriyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sülün tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Osmanlı Caddesi'nde kuruldu.

FD Zemin İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FD Zemin İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Demiralp tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Osmanlı Caddesi'nde kuruldu.

Şark Sanayi: İzmir'in ilk sanayi kuruluşu!

Osmanlı İmparatorluğu’nun ticari hayatında dokuma sanayi alanında önemli işletmelere ve geniş bir pazara sahip oldu. İzmir Şark Sanayi Kumpanyası da bu şartlarda kurulan ve gelişen işletmelerden biri olmuştur.

Yarımadalı Organizasyon Caterıng Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarımadalı Organizasyon Caterıng Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Çetin tarafından 20 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı'nda kuruldu.

Nevnar İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevnar İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rifat Keskin tarafından 1 milyon TL sermaye ile 14 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı Çağdaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Proje34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güneş tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı Elit Perla Palas'ta kuruldu.

Osmanlı Taahhüt İnşaat Emlak Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Taahhüt İnşaat Emlak Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefer Çepnioğlu, Muhammet Osman Çepnioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu.

Cendere Vadisi'nden sanayi tesisleri kaldırılıyor!

Osmanlı döneminde eğlence ve dinlencenin merkezi, 1950'lerde ise ağır ve kimya sanayinin beşiği olan Kağıthane'deki Cendere Vadisi, eski günlerine kavuşuyor. Cendere Vadisi'nde sanayi bölgeleri kaldırılıyor..

Aykan Teknik İç ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Teknik İç ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Selma Kandıran tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy, Osmanlı Apartmanı'nda kuruldu.

Osmanlı Sanayi iletişim Haberi

Osmanlı Sanayi iletişim

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 250 bin TL bedelle Mehmet Haluk Özmen tarafından açıldı.
Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her nevi petrol,petrokimya ve bu endüstri yoluyla elde edilmiş naylon,plastik,PVC gibi ürünlerin ve bunların yan ürünlerinden ve diğer kimyevi maddelerden mamül mutfak eşyası ve ambalaj malzemeleri üretimi,alım satımını,dahili ve harici ticaret ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: CEVİZLİ MAH. FATİH CAD. KARASU APT.NO:21A MALTEPE