06 / 07 / 2024

OSTİM OSB kentsel dönüşümü

OSTİM OSB kentsel dönüşümü

OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, “Şu anda yeni binalar, temiz üretim yapan, kendi enerjisini üreten bir tarzda inşa ediliyor. Eski binalar da uzun vadede bu konseptle yenilenecek. " dedi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Demir'den Samsun'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada "İlkadım'da kentsel dönüşümü bu yıl içerisinde, Türkiye'ye rol model olacak şekilde başlatacağız" diye konuştu.

İlkadım’da kentsel dönüşüm baharı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde 14 mahallede uygulanacak kentsel dönüşüm programı vatandaşların yüzünü güldürdü.

Mustafa Demir: İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi altında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile İlkadım’da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek.

Müteahhitler kentsel dönüşümde de sınıflandırıldı!

Müteahhitlerin 9 ayrı grupta sınıflandırıldığını söyleyen Bakan Kurum, Kentsel Dönüşüm uygulamalarında bu sınıflandırılmaya dikkat edildiğini söyledi.

OSTİM OSB Kırgızistan'a rol model oldu!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın "Kırgızistan'da kurulacak pilot OSB için inşaat ve yönetimden, bu konuda gerekli mevzuatın hazırlanmasına kadar pek çok konuda danışmanlık desteği vereceğiz." dedi.

OSTİM OSB Kırgızistan'a rol model oldu!

OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, "Kırgızistan Yatırım Teşviki ve Koruma Ajansı ile bu ülkede pilot OSB kurulmasına yönelik iş birliği mutabakat zaptı imzaladık" dedi...

Kentsel dönüşümü hızlı yapmamız lazım!

Mehmet Özhaseki, “Kentsel dönüşüm yerelden başlamalı. Yenilemeyi hızlı yapmamız icap ediyor. Belediye başkanlarımız ve vatandaşlarımız kentsel dönüşüm konusunda duyarlı olmalıdır” dedi. 

OSTİM OSB kentsel dönüşümü Haberi

OSTİM OSB kentsel dönüşümü

KOBİ kenti OSTİM, proje fabrikası gibi çalışıyor. Yerli metro üretiminden anahtar teslimi termik santrale, sanal fabrika projesinden sınır güvenliğinin sağlanmasında kullanılan zepline kadar birçok proje hayat buluyor. OSTİM milyarlarca dolarlık iş hacmi ile ekonomiye de can suyu oluyor…


MEMUR kenti Ankara’nın sanayi kentine dönüşmesinde büyük katkı veren OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB), büyük bir değişim ve dönüşüm yaşıyor. Öncelikle kurulduğu yılların izlerini taşıyan fiziki altyapıyı değiştirmek için kolları sıvayan OSTİM OSB, yapılan plan değişikliğiyle geleceğin “teknoloji kenti” olmaya hazırlanıyor. 17 ana sektörde, 139 işkolu 5 bin 200 işletme ve 60 bin çalışanıyla Türkiye’de nitelikli üretimin adresi olarak katma değer yaratan OSTİM, mevcut teknoloji bölgesinin yanma 87 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir teknoloji bölgesi ilave ediyor.


Bir yandan OSTİM Teknik Üniversitesi’nin kuruluşu...