05 / 05 / 2024

Ostim Otopratik

Ostim Otopratik

Ostim Otopratik'in açılış töreni Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman ve mağaza sahibi Erhan Tuna'nın yanı sıra Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan Aydın ile Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci'nin de katılımıyla gerçekleşti

Ankara'nın göbeğinde 4+1 daire ihale ile satılıyor! Sakın kaçırmayın...

Ostim Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne ait Ankara'nın Çankaya ilçesinde konumlanan 4+1 daire satışa sunuldu. İşte detaylar...

Ostim Yatırım 3 gayrimenkulünü 46.3 milyon TL'ye sattı!

Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş.'nin Ostim OSB Mahallesi'nde bulunan 3 adet gayrimenkulü 46 milyon 296 bin 296,30 TL karşılığında İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı İktisadi İşletmesi'ne satıldı...

OSTİM OSB Kırgızistan'a rol model oldu!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın "Kırgızistan'da kurulacak pilot OSB için inşaat ve yönetimden, bu konuda gerekli mevzuatın hazırlanmasına kadar pek çok konuda danışmanlık desteği vereceğiz." dedi.

OSTİM OSB Kırgızistan'a rol model oldu!

OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, "Kırgızistan Yatırım Teşviki ve Koruma Ajansı ile bu ülkede pilot OSB kurulmasına yönelik iş birliği mutabakat zaptı imzaladık" dedi...

Öniz Bağdat projesinde 185 bin TL'ye! Yeni proje!

Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 

OSTİM teknik üniversite kuracak!

Türkiye’nin sanayici ve girişimci üssü olan OSTİM, teknik üniversite kuruyor. OSTİM Teknik Üniversitesi, ‘Üretim Reform Paket’ ile Resmi Gazete’de yayınlandı.

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kuruluyor!

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kurulmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edildi. Komisyonda ayrıca Ankara'da "Ostim Teknik Üniversitesi" kurulmasına ilişkin tasarının kabulüne de karar verildi.

OSTİM İş ve İnşaat Makineleri Kümelenmesi toplantısı yapıldı!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, destek bütçesinin yıllar itibarıyla sürekli artış gösterdiğini ve son 2 yılda 1 milyar liraya ulaştığını bildirdi.

Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi!

6 blok şeklinde yükselen Ostim Prestij projesi Ankara'da Ostim metrosunun tam yanında bulunuyor. Projede 259 ofis ve 98 iş yeri yer alıyor. Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Ostim Prestij ne zaman teslim?

Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projenin ruhsatı 26 Şubat 2016 tarihinde çıktı. Peki Ostim Prestij ne zaman teslim?

Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ankara Ostim Prestij projesi Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij ofis satışları!

Ankara Yenimahalle'de konumlandırılan Ankara Ostim Prestij projesinde 259 ofis ve 98 iş yerine yer veriliyor. İşte Ankara Ostim Prestij ofis satışları...

Ostim Prestij Ankara dükkan fiyatları!

Ostim Prestij Ankara dükkan fiyatları 890 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor. Ostim Prestij, bu yıl Ekim'de teslim ediliyor...

Ostim Otopratik Haberi

Ostim Otopratik

Açılışta, yaz ve kış lastiği değişim dönemlerinde lastiklerin doğru koşullarda saklanmasını sağlayan ''lastik oteli'' gibi yenilikçi Otopratik hizmetlerinin de tanıtımı yapıldı. 

     Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman açılış konuşmasında Otopratik mağazalarının mükemmel müşteri deneyimi sağlanması açısından büyük önem taşıdığını belirterek, kış lastiği kullanımını yaygınlaştırmak için lastik oteli hizmetini de sunduklarını dile getirdi. 

     Kış lastiği kullanımını ilk aşamada yük ve yolcu taşıyan araçlar için zorunlu kılan yönetmeliğe tam destek verdiklerini bildiren Bayman, Brisa olarak kış lastiği uygulamasını sürüş emniyeti ve can güvenliği açısından sosyal sorumlulukları olarak gördüklerini vurguladı. Bayman, şöyle devam etti: 

     ''Üretici olarak talebe göre esnek üretim planı uyguluyor, son kullanıcı ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayı hedefliyoruz. Ülkemizin lider lastik üreticisi olarak konumumuzu pekiştirmek üzere alt yapı çalışmalarımızı,...