01 / 05 / 2024

ostim yenileniyor mu

ostim yenileniyor mu

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden OSTIM'de birçoğu ömrünü tamamlamış yaklaşık 6 bin işletmenin binaları tamamen çevreci bir anlayışla yenilenecek.

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

Bodrum'da yollar yenileniyor!

Muğla Bodrum’un yolları, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Yol ve Çevre düzenlemelerinin devam ettiği bölgede çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Muğla Fethiye'nin yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluğunda bulunan yollarda bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muş Varto'nın yolları yenileniyor!

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çamur ve toz nedeniyle halkın şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları başlattı.

Muğla'nın yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde devam eden Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesini yerinde inceledi.

Muş'ta doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmasına devam ediyor.

OSTİM'de binalar yenileniyor!

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden OSTIM'de birçoğu ömrünü tamamlamış yaklaşık 6 bin işletmenin binaları tamamen çevreci bir anlayışla yenilenecek.

Muş Malazgirt otogarı yenileniyor!

Muş’un Malazgirt Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde tadilat çalışması başlattı.

Muş'taki kent merkezi yolları yenileniyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki yollarda genişletme ve yenileme çalışması başlattı. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, eksikliklerin giderilmesi için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Muş’ta yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yolların onarılması kapsamında bazı mahallelerde yol yapım çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Asya, "vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını istirham ediyoruz” dedi.

Muğla'da arıtma tesisleri yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde daha güvenli tesisler yaratmak için mevcut atık su arıtma tesislerinin durumlarını kontrol ederek, yapılması gereken revizyon ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

ostim yenileniyor mu Haberi

ostim yenileniyor mu

Bünyesinde yaklaşık 6 bin işletmenin faaliyet gösterdiği Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden OSTÎM'deki yapıların tamamı, birkaç yıl içinde çevreye duyarlı bir anlayışla tamamen yenilenecek. "OSTÎM'in uluslararası bir marka olarak kötü görünme gibi bir lüksü yok" diyen Bölge Müdürü Adem Arıcı, firma salüplerini ikna ederek projeyi ilerletmeyi amaçladıklarını söyledi. Remelleri 1967'de atılan ve 1977'de ilk atölyelerin faaliyet göstermeye başladığı OSTÎM'de özellikle eski binaların modern ve çevreci bir görünüme kavuşması için Revizyon İmar Planı hazırlandı. Geçen yıl başlatılan ve bugün itibarıyla 102 binada yenileme çalışmalarının sürdürüldüğü proje, birkaç yıl içerisinde tüm OSTÎM'i kapsayacak. Plan çerçevesinde başta sayıları 2-3 bini bulan eski binalar olmak üzere bütün yapıların yerden yüksekliği 9,5 metre olacak. 


Böylece binaların kapalı kullanım alanı herhangi bir alan genişlemesi gerekmeksizin...