06 / 05 / 2024

otdu fatsa 2015 projeleri

otdu fatsa 2015 projeleri

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa ilçesine ait projeleri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve ekibine bir sunum ile anlattı.

Ordu Fatsa'da emlak vergilerinin son ödeme tarihi açıklandı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2015 yılı çevre temizlik, emlak, ilan reklam ve yol katılım payı 2. taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu açıkladı.

Fatsa Belediyesi'nden emlak vergisi 2. taksit uyarısı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2015 yılı çevre temizlik, emlak, ilan reklam ve yol katılım payı 2. taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu açıkladı.

Ordu Fatsa'da 4 yeni okul yapıldı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa’da 4 yeni okulun 2015-2016 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayacağını söyledi.

Ordu Fatsa'ya 4 yeni okul!

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa’da 4 yeni okulun 2015-2016 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayacağını söyledi.

Ordu Fatsa'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Fatsa'da bulunan 3.580 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Fatsa Satış Memurluğu tarafından 1 Temmuz 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor!

Metsan İnşaat’ın, lansmanını Kasım ayında yaptığı Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14. kata ulaşıldı. Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor.

Suudi Arabistan kuzey-güney yolcu treni 2015’te hazır olacak!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad ve ülkenin güneyini kuzey bölgelere bağlayacak yolcu demiryolu hattının 760 milyon dolara mal olacağı bildirildi. Yolcu treni hattının büyük kısmı tamamlandı ve 2015’in başından itibaren kademeli olarak hizmete açılacak..

Autoshow 2015 yılına ertelendi!

Zorlu bir süreçten geçen Türk otomotiv endüstrisinde, Autoshow Fuarı da belirsizlikten nasibini aldı. 31 Ekim'de düzenlenmesi beklenen Autoshow Fuarı, 2015 ilkbahara ertelendi. Kesin tarih ise önümüzdeki günlerde belli olacak...

Stuttgart Televizyon Kulesi 2015’te açılacak!

Mart ayından bu yana kapalı olan televizyon kulesi Stuttgart Fernsehturm’un 2015 yılında açılması bekleniyor. Kullanım hakkı Südwest Rundfunk’a (SWR) ait olan Fernsehturm, yangın yönetmeliği ile ilgili sıkıntılardan dolayı ziyarete kapatılmıştı...

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu, 2015'in ikinci yarısında açılacak!

Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Memmedov yaptığı açıklamada :"2014 sonunda Türkiye sınırına kadar olan güzergahta testler gerçekleştireceğiz. 2015'in ikinci yarısında ise demiryolu tam olarak faaliyetine başlayacak" dedi

Fatsa City AVM çekiliş sonuçları!

Fatsa City AVM çekiliş sonuçları yayınlandı. Çekilişte kazananlara 2013 model Hyundai i20, Grundig GTB701 7 inç Android Tablet, Arçelik 40 inç LED TV, Grundig Telsiz Telefon ve Grundig Dijital Fotoğraf Makinesi hediye edildi.

Haliç Panorama Gaziosmanpaşa'da Temmuz 2015'te teslim! 167 bin TL'ye!

Haliç Panorama Gaziosmanpaşa projesinde yer alan daireler 2015 senesi içinde Temmuz ayında teslim edilecek. Projede yer alan konutların fiyatları da 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Palmiye Park Sole İzmir'de Ekim 2015'te teslim! 190 bin TL'ye 2+1!

Palmiye Park Sole projesi kapsamında yer alan 2 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler Ekim 2015 'te gerçekleştirilecek

otdu fatsa 2015 projeleri Haberi

otdu fatsa 2015 projeleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen proje sunumuna Fatsa adına Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, Başkan Yardımlarımız Reyhan Mollaoğlu, Muharrem Aktepe, Fatih Erişmiş ve İbrahim Eroğlu ve teknik ekip katılırken Büyükşehir Belediye başkanımız Enver Yılmaz ve daire başkanları da toplantıda hazır bulundular. 


Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan gerçekleştirdiği sunumda Cumhuriyet Meydanı, Harikalar Diyarı, Galericiler ve Toptancılar Sitesi, Huzur Evi, Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri, Dolunay Çerkezler Tepesi, Bolaman Irmağı Kıyı Düzenleme, Bolaman Sahil, Bolaman Akise Tepesi, Fatsa Sahil Parkı, Gaga Gölü, Cıngırt Kayası, Sahil Yeşil Alan, Kentsel Dönüşüm ve Estetik Şehir Projesi, Kapalı Pazar Yeri, Hayvan Barınağı, Organize Sanayi Hes ve Su Kuyuları ve Fatsa Belediye Binası projelerini tanıttı. 


Proje sunumu başlangıcı öncesi bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan,...