17 / 07 / 2024

Otel ev konseptli projeler istanbul

Otel ev konseptli projeler istanbul

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, otel yapmak için daha fazla inşaat hakkı alınan sonrasında konut yapılan projelere ve müteahhitlere yasak getiriyor

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Yabancı turiste otel konforunda kiralık ev!

Ev sahibi ve konuklar için her şeyi uçtan uca değiştiren bir ev kiralama platformu bulunan Türk girişimci Mehmet Yüksel, 2 yıl içinde toplam 10 bin kişiyi Türkiye'de ağırladı. Yüksel'in şimdiki hedefi ise Türk misafirperverliğini yurtdışına ulaştırmak.

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Atıktan enerji elde edebilen 'akıllı ev' tasarladılar!

Türkiye'den 40 üniversite öğrencisi, yosundan enerji elde eden ve toprak panel yapı sisteminden oluşan sıfır enerji ve sıfır atık konseptli çevre dostu "akıllı ev" tasarladı...

Tunceli'de çadır kamp konseptli otel açıldı!

Türkiye'nin ilk çadır kamp konseptli oteli Tunceli'de açıldı. 5 dönümlük alan üzerinde kurulan otelin 31 oda ve 61 yatak kapasitesi var.

Elite World’den Sapanca’ya yeni otel!

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World tatil konseptli bir başka yatırıma daha başlamış. Bu yatırım son dönemde birçok otelin açıldığı Sapanca'da hayata geçiriliyormuş…

Otel fiyatları uçtu, kiralık ev gözde oldu!

Otel fiyatlarındaki fahiş artış kiralık konuta talebi artırdı. Tatilcinin yeni trendi kiralık konut oldu. Günlük kiralık fiyatları yüzde 50 artsa da otele göre fiyat avantajı sunuyor.

Ece Sükan İstanbul'da ev arıyor!

Moda Editörü Ece Sükan, İstanbul'da yeni bir ev arayışına girdi. İstediği daireyi bulamayan Sükan, lüks bir otele yerleşti. Sükan, 3 aydır kaldığı otel için 80 bin TL ödedi.

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

Burcu Esmersoy Boğaz’da ev arıyor!

İşadamı Berk Suyabatmaz’la Mayıs ayında evlenen Burcu Esmersoy’u taşınma telaşı sardı. Boğaz’da ev arayışına giren Esmersoy, Raffles Otel’e yerleşti.

Otel ev konseptli projeler istanbul Haberi

Otel ev konseptli projeler istanbul
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, otel yapmak için daha fazla inşaat hakkı alınan sonrasında konut yapılan projelere ve müteahhitlere yasak getiriyor. Bakanlık, bu projelerde Ocak ayından beri tapu işlemlerinin durdurulduğunu ve bankaların konut kredisi kullanmadığını belirtti. İstanbul Boğaziçi, Ege ve Akdeniz'de rezidanslarda tapu işlemleri durduruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından tapu müdürlüklerine 29 Ocak 2013'te bir yazı gönderildi. Yazıda; Herhangi bir saha, her ölçekteki plan esaslarına, bulunduğu bölgenin şartlarına ve yönetmelik hükümlerine aykırı maksatlar için kullanılamaz, hükmü yer...