04 / 05 / 2024

Otel ofisi konsepti

Otel ofisi konsepti

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Müze otel konsepti Türkiye'de yayılmaya başladı!

Fark yaratmak, olmayanı sunmak ve deneyim yaşatmak gerçeğiyle yola çıkılan Müze otel anlayışı, İstanbul, Kapadokya, Sinop, Urla, Datça gibi Türkiye'nin birçok kentinde uygulanıyor...

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

Thermal İstanbul satış ofisi!

Thermal İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 5 yıldız otel kalitesi ile hayata geçirilen proje 144 daireden meydana geliyor. 

Çeşme Private Residences satış ofisi!

Çeşme Private Residences satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilecek proje Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak. 

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi!

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Yalıkavak projesinde konut, otel ve mağazalar bulunuyor...

Otel konsepti residence yalanı!

İnşaat şirketleri otel konsepti geliştirdiklerini iddia ederek daireleri tüketicilere satılıyor.Fakat işin, görünen yüzünden çok farklı olduğu ortaya çıktı. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor...

Sea Pearl Kuzu İnşaat satış ofisi!

Sea Pearl Kuzu İnşaat satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Ataköy'de yükselen Sea Pearl projesinde konut, otel ve ticari birimler olacak...

Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi!

Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi ile 0212 663 25 75 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede konut, ofis, otel ve hastane yer alıyor.

Otel ofisi konsepti Haberi

Otel ofisi konsepti

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreciyle günlük yaşantımızda oluşan yeni ihtiyaçlara göre oteller de kendilerini yeniden tasarladı. Ofislerdeki çalışma düzeninin evden çalışma sistemine geçmesiyle birlikte; çoğu firma aslında bu şekilde bir çalışma sistemiyle de işlerini verimli bir şekilde devam ettirebildiğini fark etti. 

Ofis kavramındaki ihtiyaçları ve dünya genelinde üretilen Live/Work konseptlerini inceleyip bu konsepti Levent Avantgarde Hotel’de uygulamaya başladıklarından bahseden Avantgarde Collection ve Lucis Initative Kurucusu İsmet Öztanık şöyle anlatıyor:
“Otel genelindeki suit ve standart odaların bazılarını birleştirip metrekarelerini büyüterek yerleşim planlarını konsepte uygun olarak yeniden tasarladık. Tasarımda pastel renkler, doğal malzemeler ve minimal bir düşünce yapısıyla hareket ederek uzun süreli kalmak isteyenlerin kendilerini rahat hissedecekleri güvenli bir atmosfer yarattık.”

Assembly ile otel odaları ofise dönüşüyor
Odaların tam servisli ofis...