28 / 04 / 2024

Otel yatırımcıları istanbulda buluşuyor

Otel yatırımcıları istanbulda buluşuyor

TÜRKİYE ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı ( CATHIC ) Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkezi ' nde 9 -10 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Dünyanın önde gelen otel yatırımcıları 'Turizm Yatırımları Forumu'na katılacak!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle 28-29 Ocak tarihlerinde düzenlenecek "Tourism Investments Forum 2020" için dünyanın önemli turizm markalarını İstanbul’da bir araya getirecek.

Türk yatırımcılar İran'da otel inşa edecek!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Esger Monsan yaptığı açıklamada Türk yatırımcıların İran'da 10 otel inşa edeceğini söyledi.

Çanakkale Adatepe'deki taş evler yatırımcıların radarında!

Çanakkale Adatepe Köyü, tarihi evleriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. 2-3 milyon liraya satılan taş evler restore edilerek konut, butik otel veya kafe olarak kullanılıyor.

Bodrum gayrimenkul yatırımcılarının radarında!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'daki otel ve gayrimenkul yatırımlarından bahsetti. Bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının radarında olduğunu söyleyen Çağlar, ''Halihazırda Bodrum'da 7 milyar dolarlık yatırım söz konusu'' diye konuştu.

Türkiye otel yatırımcılarının gözde adresi!

Yabancı şirketler Türkiye'de otel yatırımı yapma konusunda hızlı adımlarla ilerliyorlar. Marriott Otel Grubu'nun Başkan Yardımcısı Phill Andreopoulos Türkiye'nin yaşadığı sıkıntılara rağmen şirketleri açısından büyük potansiyel taşıdığını aktarıyor. 

Ümraniye, gayrimenkul yatırımcıların gözdesi oldu!

Ümraniye konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Bölgenin yıldızı her geçen gün parlıyor.

Karabük ve Bartın Arap yatırımcıların radarında!

Karabük ve Bartın’a gelen Arap yatırımcılar, turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrendi. Yatırımcılar bölgede otel yatırımı yapmak istediklerini açıkladı.

Arap yatırımcılar Ordu'da otel yatırımı yapacak!

Arap yatırımcıların, Ordu’da turizm sektöründe yatırım yapmak üzere arayış içinde olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, Arap yatırımcıların bölgede yatırım yapmak için çok ciddi araştırma içerisinde olduğunu belirtti.

Arap yatırımcılarından Karadeniz'e milyarlık yatırımlar!

Arap yatırımcılar Türkiye’ye akın etti. Dubaili Armada Grup, Trabzon’da 1 milyar dolar yatırımla ayyıldız konseptinde otel, kongre merkezi ve marina inşa edecek. Suudi Emaar ise Karadeniz’e ‘Disneyland’ı getirmeyi planlıyor.

Türk yatırımcılar İran’da en az 10 otel inşa edecek!

Türkiye ile İran arasında imzalanan 4. Turizm İşbirliği Teknik Komitesi Toplantısı Protokolü'ne göre, Türk yatırımcılar İran'ın Tahran, İsfahan, Şiraz, Tebriz ve Maşhad bölgelerinde en az 10 otel yapacak.

Hiper Gayrimenkul Arap yatırımcıları ağırladı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde hataya geçirdiği Futurepark Projesi ile Arap yatırımcıların beğenisini toplayan Hiper Gayrimenkul, Ceylan Intercontinental Otel’de gerçekleştirilen Sürdürülebilir Vakıflar Forumu’nda Arap yatırımcıları ağırladı.

Otel yatırımcıları 3 kat daha fazla kira geliri elde ediyor!

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına işletme hakkını aldığımız otelden oda alan yatırımcılar rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat fazla kira geliri elde edebiliyor.” şeklinde konuştu.

Otel yatırımcıları istanbulda buluşuyor Haberi

Otel yatırımcıları istanbulda buluşuyor

TÜRKİYE ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkezi'nde 9-10 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye temsilciğini Alkaş'ın yaptığı ve yılın turizm buluşması olarak nitelenen CATHIC, otel yatırımının her aşamasında rolü bulunan tarafları uluslararası düzeyde bir araya getirerek, yeni iş bağlantıları kurma fırsatı yaratacak. Konferansta turizm endüstrisinde ulaşımın ve hava bağlantılarının oynadıkları rol, lüks pazarda gelişme fırsatları, kullanılmayan otel kapasitesinin nasıl en aza indirgeneceği, süresi uzatılmış konaklamaların sağlanması gibi konular da ele alınacak. Konferansa 23 ülkeden 300'den fazla turizm yatırımcısı katılacak. 



Vatan...