16 / 05 / 2024

Otel yönetimi şirketleri

Otel yönetimi şirketleri

Dünya Gazetesi köşe yazarı Mehmet Küçükkaya bugünkü yazısında konaklama sektöründe yatırım stratejilerinin nasıl şekilleneceğinden bahsetti. İşte o yazı...

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıktı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıkıyor!

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesinin 50 bin TL'den 2 milyon TL'ye artırımına iştirak edilmesine karar verildi...

Yeni Gimat GYO'dan Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi şirketi geliyor!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı otel ve gayrimenkul işletmeciliği yapmak amacıyla Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. unvanlı şirket kuruyor...

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Hilton Antakya Müze Otel'in inşaatı Hilton Yönetimi tarafından takip ediliyor!

Yapım çalışmaları noktasında dikkatleri üzerinde toplamayı sürdüren, Hilton Antakya Müze Otel'in devam eden inşaat süreci, Hilton Yönetimi tarafından da yakından takip ediliyor.

Kartepe’de otel doluluk oranı yüzde 70'e çıktı!

Kartepe’de, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte kayak merkezindeki doluluk oranı yüzde 70’lere çıktı. Renkli görüntülerin oluştuğu pistlerde çocuklar kayak yaparak stres atarken, otel yönetimi güvenlik açışından tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Teknoloji geliştirme bölgesi yönetici şirketleri!

Teknopark olarak da ifade edilen teknoloji geliştirme bölgelerinde bölgenin yönetimi ve işletmesinden sorumlu şirketlerine yönetici şirket deniyor. İşte teknoloji geliştirme bölgesi yönetici şirketleri yasal esasları..

Bergama'da alan yönetimi çalışmalarına başlandı!

22 Haziran'da Katar'ın başkenti Doha'da yapılan UNESCO Dünya Miras Komite Toplantısı'nda dünyanın 999'uncu, Türkiye'nin ise 13'üncü mirası olarak tescil edilen Bergama, Alan Yönetimi Planı için çalışmalara başladı.

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlyas Koç, Can Koçhisarlı Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Temmuz'da Bakırköy'de kuruldu.

Apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi?

Apartman çatısına konulan çanak anten, zaman zaman anayapıya zarar verdiği sebebi ile yönetim tarafından kaldırılmak istenebiliyor. Peki, apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi? Yönetimin bu konuda yetkisi var mı?

Otel yönetimi şirketleri Haberi

Otel yönetimi şirketleri

Konaklama sektöründe küresel olarak yatırım stratejileri; teknolojik gelişmeler, müşteri taleplerinin değişmesi ve küresel ekonomik görünümdeki belirsizlikler ile birlikte yeniden şekilleniyor. 

Sınır ötesi yatırımlar, büyük ölçekli birleşme ve satın alma işlemleriyle birlikte yaşanan konsolidasyon ve büyük veri analizi gibi teknolojiler küresel ekonominin ayrılmaz bir parçası olan konaklama sektörüne 2017’de de yön vermeye devam edecek. Ancak küresel ekonomideki belirsizlikler dolayısıyla yeni yılda daha ihtiyatlı bir yaklaşım benimseyen sektör liderleri, yatırım stratejilerini yeniden değerlendirirken, fırsatları da yakalamaya çalışacak. Sektör bu yıl; Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma kararı almasının (Brexit) etkileri, paylaşım ekonomisinin yükselişi ve siber güvenlik konuları gibi pek çok büyük gelişmeyi bir arada takip edecek. Birleşik Krallık’ın Haziran 2016’da AB’den ayrılma kararı almış olması konaklama sektörü liderlerinin yatırım kararlarında özellikle zamanlama...