26 / 07 / 2024

Otis asansör hizmet kalitesi

Otis asansör hizmet kalitesi

Ev ve işyerimizin yanı sıra, havaalanı, metro ve alışveriş merkezi gibi halka açık alanlarda her gün kullandığımız asansörlerin; uzun yıllar boyunca emniyetli ve konforlu bir şekilde çalışmasını, servis hizmetinin kalitesi belirliyor.

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Ümraniye Belediyesi'nden asansör muayene hizmetleri birimi!

Ümraniye Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan asansörlerin periyodik kontrol faaliyetlerini artık kendi içinde kurduğu “Ümraniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Asansör Muayene Hizmetleri” birimi ile yapacak ve bu hizmet Türkiye’de ilk defa Ümraniye Belediyesinde uygulanacak.

Otis’in Gen2 asansör satışı 500 bine ulaştı!

Asansör sektörünün öncü firması Otis’in sektöre kazandırdığı makine dairesiz, halat yerine kayış sistemi kullanılan modeli ‘Gen2’, tüm dünyada en çok tercih edilen asansör oldu.

İzmir'deki Tarihi Asansör'ün zemini yenilenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Karataş’taki Tarihi Asansör, üst bölümdeki zemin yenileme çalışması nedeniyle 3 gün boyunca hizmet veremeyecek. Çalışmalar Koruma Kurulu’ndan alınan izinle gerçekleştirilecek.

Otis'ten yüksek taşıma kapasite asansör ünitesi ile kullanışlı çözümler!

Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye, sektörde bir ilke imza attığı, yüksek taşıma kapasiteli ve makine dairesiz ‘Robusta’ asansörü ile her türlü yapı için kullanışlı çözümler sunuyor.

İzmir'deki Tarihi Asansör müze oluyor!

İzmir'in Saat Kulesi'nden sonra en bilinen yapılarından olan ve halen kullanılan Tarihi Asansör'ün kentin çok kültürlü yapısına dikkat çeken bir müze olarak hizmet vermesi önerildi.

Otis Türkiye, prestijli binalar için asansör üretiyor!

Türkiye’nin en fazla asansör ihraç eden firması Otis Türkiye; Avrupa’dan, Amerika’ya, Asya’dan Avustralya’ya, Orta Doğu’dan Uzak Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyada, çok özel asansör projelerine imza atıyor.

Asansör piyasa gözetimi ve denetimi yönetmeliği!

Asansör piyasa gözetimi ve denetimi yönetmeliği 27 Ocak 2016 tarihinde 29606 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte, asansör bakım ve servis hizmeti sunanlara ilişkin yürütülecek hizmet denetimi esasları yer alıyor...

OTİS'ten Türkiye'nin en hızlı asansörü!

OTİS Türkiye'nin 7 metreyi 1 saniyede katederek 'Türkiye'nin en hızlı asansörü' unvanını elde eden asansörleri, 'Akıllı Yolcu Yönlendirme' sistemiyle de binadaki trafik akışını en pratik şekilde sağlıyor.

Eski binaya asansör yapılır mı?

Bina giriş katından itibaren bu kat ile birlikte 4’den fazla olan konut binalarında, bodrumda iskan edilen katlar dahil tüm katlara hizmet veren asansör yapılması zorunlu oluyor. Peki, eski binaya asansör yapılır mı?

Kleemann,Panoramik asansör sistemi tasarladı!

Hidrolik asansör ekipmanları üretmek üzere, yüksek hizmet, kalite ve güven felsefesiyle 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine canlılık ve yenilik getirdi.

Otis asansör hizmet kalitesi Haberi

Otis asansör hizmet kalitesi

Ev ve işyerimizin yanı sıra, havaalanı, metro ve alışveriş merkezi gibi halka açık alanlarda her gün kullandığımız asansörlerin; uzun yıllar boyunca emniyetli ve konforlu bir şekilde çalışmasını, servis hizmetinin kalitesi belirliyor. 


Türkiye asansör sektörünün öncü firması Otis, önce emniyet ilkesi ile hayata geçirdiği asansör, yürüyen merpen ve yürüyen yol ünitelerinin servis hizmetini de en hızlı ve kaliteli bir şekilde sunarak kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Sürekli genişleyen kadroları ve servis portföyü ile 15 binin üzerinde asansör, yürüyen merpen ve yürüyen yol ünitesine servis hizmeti sağladıklarını belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Tüm dünyada emniyet ve kalite duygusunu çağrıştıran, güvenilir, ulaşılabilir ve yenilikçi bir asansör firması olarak serviste de mükemmelliği hedefliyoruz. Sunduğumuz servis hizmetiyle, firma olarak bugün ülkemizde 80 yıldır sorunsuz çalışan...