27 / 04 / 2024

Otis Türkiye

Otis Türkiye

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Deprem yönetmeliğine uygun binalardaki asansörler daha güvenli!

Asansör sektörünün öncü firması Otis Türkiye, deprem kuşağında yer alan Türkiye’da daha güvenli asansörlere sahip olunması için binaların deprem yönetmeliğine göre inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı!

Otis Türkiye, İstanbul’daki asansör ve yürüyen merdiven fabrikasında gerçekleştirilen ‘Emniyet Günü’ne, çalışanların eş ve çocuklarını davet ederek emniyet konusunda farkındalık yarattı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Otis Emniyet Denetimi ile çalışanlarını koruyor!

Otis, iş sağlığı ve güvenliği konusunda da sektördeki öncülüğünü sürdürüyor. Otis Türkiye’de, çalışanlara üst düzey yöneticiler ve saha yöneticileri ile mühendisleri tarafından emniyet denetimi yapılıyor.

En gözde yapıların mimarları Otis asansörlerini tercih ediyor!

En gözde yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi Otis asansörlerini tercih ediyor. Otis Türkiye, tüm dünyada ikonik projelere imza atıyor.

Kristal Kule’de Otis Türkiye imzası!

Lider ve öncü asansör firması Otis, İstanbul Levent’te inşa edilen ‘Finansbank Kristal Kule’ için dizayn ettiği ‘hızlı’ ve ‘akıllı’ asansör sistemi ile yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Dünyanın en emniyetli asansör markası Otis’ten çalışanlara da tam güvenlik!

Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Yeni ürünler ve daha emniyetli teknolojiler geliştiren Otis Türkiye olarak, tüm çalışanlarımızın, görevini her seferinde en güvenli şekilde yapması için eğitime çok önem veriyoruz” dedi...

Otis Üniversitesi, asansör sektöründe dünya standartlarını belirleyen uzmanlar yetiştiriyor!

Dünyanın lider asansör firması Otis, çalışanların kişisel, mesleki ve teknik açıdan gelişimini sağlayan ‘Otis Üniversitesi’ ile ileri seviyede ve uluslararası bir eğitim programına imza atıyor.

Otis Türkiye, İSO 500 listesine giren tek asansör markası oldu!

Otis Türkiye, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan ‘500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ arasına girdi. Otis, ekonomi dünyasının en prestijli listesine adını yazdıran tek asansör firması olarak sektördeki liderliğini tescilledi.

Otis Türkiye, ileri teknolojiye sahip hızlı asansörleri ile ilklere imza atıyor!

Dünyada ilk kez Otis’in ürettiği ‘Double Deck’ asansörlerini, Türkiye ve bölge ülkelerdeki prestijli yapılarda inşa etmeye başlayan Otis Türkiye; yüksek binalardaki ulaşımı hızlandırarak, yenilikçi çözümlere imza atmaya devam ediyor...

Otis Türkiye, etik şirket ödülü ETİKA’yı ikinci kez aldı!

Türkiye’nin lider asansör firması Otis Türkiye, Etik Değerler Merkezi’nin düzenlediği “Türkiye Etik Ödülleri ETİKA”ya ikinci kez layık görüldü. Otis Türkiye ve Orta Doğu Direktörü Bora Gülan, konuyu değerlendirdi.

Otis Türkiye yeni nesil asansörleri ile dünyayı taşıyor!

Ülkemizin en fazla asansör ihraç eden firması Otis Türkiye; Avrupa, Amerika, Asya ve Orta Doğu’daki yüksek binalarda çok özel projelere imza atarak faaliyet alanını genişletiyor.

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı!

Otis Türkiye, İstanbul’daki asansör ve yürüyen merdiven fabrikasında gerçekleştirilen ‘Emniyet Günü’ne, çalışanların eş ve çocuklarını davet ederek emniyet konusunda farkındalık yarattı.

Skyland İstanbul Otis Türkiye ile yükseliyor!

Eryapı tarafınfan inşa edilen Skyland İstanbul’un asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol üniteleri Otis Türkiye tarafından inşa ediliyor.

EXPO 2016 Kulesi'nin tercihi Otis Türkiye asansörleri oldu!

‘EXPO 2016 Antalya Kongre ve Kültür Merkezi’ ile projenin simgesi olan 110 metre yüksekliğindeki EXPO 2016 Kulesi’nde, Otis Türkiye’nin asansör ve yürüyen merdivenleri kullanıldı.

Otis Türkiye, prestijli binalar için asansör üretiyor!

Türkiye’nin en fazla asansör ihraç eden firması Otis Türkiye; Avrupa’dan, Amerika’ya, Asya’dan Avustralya’ya, Orta Doğu’dan Uzak Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyada, çok özel asansör projelerine imza atıyor.

Buga Otis Türkiye 150. yılını kutluyor!

İstanbul’un Galata semtinde 1865'te kurulan ve 1921'den bu yana faaliyet gösteren ‘Buga Otis Türkiye’, bugün Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer alan tek asansör firması olarak 150. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Otis asansörleri yüzde 27 daha az enerji tüketiyor!

Otis Türkiye, binalardaki ulaşımı hızlandıran yenilikçi çözümlere imza atmaya devam ediyor. Ekstra bekleme sürelerini minimuma indiren compas sistemi, yaklaşık yüzde 27 daha az enerji tüketilmesini sağlıyor.

OTİS'ten Türkiye'nin en hızlı asansörü!

OTİS Türkiye'nin 7 metreyi 1 saniyede katederek 'Türkiye'nin en hızlı asansörü' unvanını elde eden asansörleri, 'Akıllı Yolcu Yönlendirme' sistemiyle de binadaki trafik akışını en pratik şekilde sağlıyor.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün prestijli ödüllerinden ‘Sign of the City Awards’a layık görülen 6 büyük projenin asansörleri Otis imzası taşıyor. Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor.

Sürdürülebilir yapı uzmanları Türkiye'de buluştu!

Türkiye, tescilli yeşil bina sayısıyla dünyada ilk 10 ülke arasında yer alıyor. Otis; ‘yeşil bina diyaloğu’nu ilerletmek amacıyla uluslararası sürdürebilir yapı uzmanlarını İstanbul’da bir araya getirdi.

Otis Türkiye, vergi rekortmenleri arasında!

Otis Türkiye, vergi rekortmenleri arasında yerini aldı. Asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol sektörünün lideri Otis Türkiye, 2013 yılı vergi tahakkuku ile İstanbul’un vergi rekortmenleri listesinde ilk 100’e girdi.

Otis Türkiye, İSO 500 listesine giren tek asansör markası oldu!

Otis Türkiye, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan ‘500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ arasına girdi. Otis, ekonomi dünyasının en prestijli listesine adını yazdıran tek asansör firması olarak sektördeki liderliğini tescilledi.

Otis Türkiye Haberi

Otis Türkiye

Türkiye asansör sektörünün öncü ve lider firması Otis Türkiye, sadece seçkin mimarisiyle değil, özel tasarım yapabilme yeteneğiyle de mimarların yaratıcılıklarına hitap eden üniteleri hayata geçiriyor. 

Mimarların tercihi Otis Türkiye

Türkiye’nin gözde projeleri başta olmak üzere İsrail’de Amot Atrium Kulesi, Almanya’da Westhafen Kulesi, İrlanda’da Dublin Havaalanı, Abu Dhabi Uluslararası Havaalanı, Bahreyn’de bulunan Dünya Ticaret Merkezi, Fransa’da Tour Carpe Diem Kulesi, Avustralya’da Sidney Opera Evi ile Türkiye’nin en yüksek binası Sapphire İstanbul ve ikonik binalardan Finansbank Kristal Kule için asansör üreten Otis Türkiye, tüm dünyada prestijli projelere imza atıyor. 


Projelerde özel tasarımlarıyla öne çıkan Otis Türkiye, Abu Dhabi Uluslararası Havaalanı için yapılan tamamı cam kabinlerin yanı sıra mermer zemin, altın kaplama çağırma butonları ve özel taleplere yönelik tasarım kapasitesiyle mimarların tercihi oluyor. 

Türkiye’deki fabrikamızda özel...