27 / 04 / 2024

Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor!

Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün prestijli ödüllerinden ‘Sign of the City Awards’a layık görülen 6 büyük projenin asansörleri Otis imzası taşıyor. Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor.



Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, güvenlik, kalite ve performansından dolayı Türkiye’deki önemli projelerin çoğunda Otis asansörlerinin tercih edildiğini söyledi. 


Uluslararası platformda önemli bir yeri olan, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün büyük ilgi gösterdiği ‘Sign of the City Awards’da Türkiye’nin simgesi haline gelmiş projeler ödüllendirildi. 142 farklı projeye ait 199 başvurunun değerlendirildiği yarışmada, 16 kategoride 24 adet tamamlanmış ve devam eden proje ödüle layık görülürken, 4 jüri özel ödülü verildi. 


Prestijli binalar için ürün tasarlayıp geliştirmeye devam edeceğiz

‘Sign of the City Awards’ı kazanan 6 önemli projede, dünyanın ve Türkiye’nin lider asansör firması Otis’in üniteleri kullanıldı. Güvenlik, kalite ve performansından dolayı Türkiye’de inşa edilen büyük projelerin ve yüksek binaların çoğunda Otis’in tercih edildiğini vurgulayan Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Ülkemizin yüksek binalarının yanı sıra konut, AVM, havalimanı, otel, metro, hastane ve kamu binalarının en hızlı ve akıllı asansörlerini üretiyoruz. Türkiye’nin lider asansör firması olarak, ülkemizde ve farklı coğrafyalardaki prestijli yüksek binalar için ürün tasarlayıp geliştirmeye devam edeceğiz” dedi. 


‘Sign of the City Awards 2014’ü kazanan ve içinde Otis asansör ve yürüyen merpen ünitelerinin kullanıldığı 6 projenin isimleri şöyle: “En İyi AVM - Prime Mall Gaziantep AVM / Prime Development”, “En İyi Sağlık - İstanbul Florence Nightingale Hastanesi / Türk Kardiyoloji Vakfı”, “En İyi Ofis - Maslak No Bir / Alsar Maslak Gayrimenkul”, “En İyi Ofis - Bulvar 216 Ofis & AVM / Özak GYO”, “En İyi Az Katlı Konut - 35. Sokak / Akşan”, “En İyi Rezidans - Soyak Soho / Soyak”. 




Geri Dön