08 / 05 / 2024

Otis asansör iletişim

Otis asansör iletişim

Türk gayrimenkul sektörünün prestijli ödüllerinden ‘Sign of the City Awards’a layık görülen 6 büyük projenin asansörleri Otis imzası taşıyor. Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Otis’in Gen2 asansör satışı 500 bine ulaştı!

Asansör sektörünün öncü firması Otis’in sektöre kazandırdığı makine dairesiz, halat yerine kayış sistemi kullanılan modeli ‘Gen2’, tüm dünyada en çok tercih edilen asansör oldu.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Otis'ten yüksek taşıma kapasite asansör ünitesi ile kullanışlı çözümler!

Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye, sektörde bir ilke imza attığı, yüksek taşıma kapasiteli ve makine dairesiz ‘Robusta’ asansörü ile her türlü yapı için kullanışlı çözümler sunuyor.

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin Pazarlama Müdürü oldu!

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak atandı. Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye’nin kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olarak görev yapacak.

Otis Türkiye, prestijli binalar için asansör üretiyor!

Türkiye’nin en fazla asansör ihraç eden firması Otis Türkiye; Avrupa’dan, Amerika’ya, Asya’dan Avustralya’ya, Orta Doğu’dan Uzak Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyada, çok özel asansör projelerine imza atıyor.

Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim!

Daire alanlarının 130 metrekareden başladığı proje Sanabel İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0224 364 82 00 olarak belirlendi.

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Rönesans - Tekfen İzmir iletişim!

İçerisinde 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezinin bulunduğu proje toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Rönesans - Tekfen İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 241 06 03 olarak belirlendi.

Otis asansör iletişim Haberi

Otis asansör iletişim

Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, güvenlik, kalite ve performansından dolayı Türkiye’deki önemli projelerin çoğunda Otis asansörlerinin tercih edildiğini söyledi. 


Uluslararası platformda önemli bir yeri olan, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün büyük ilgi gösterdiği ‘Sign of the City Awards’da Türkiye’nin simgesi haline gelmiş projeler ödüllendirildi. 142 farklı projeye ait 199 başvurunun değerlendirildiği yarışmada, 16 kategoride 24 adet tamamlanmış ve devam eden proje ödüle layık görülürken, 4 jüri özel ödülü verildi. 


Prestijli binalar için ürün tasarlayıp geliştirmeye devam edeceğiz

‘Sign of the City Awards’ı kazanan 6 önemli projede, dünyanın ve Türkiye’nin lider asansör firması Otis’in üniteleri kullanıldı. Güvenlik, kalite ve performansından dolayı Türkiye’de inşa edilen büyük projelerin ve yüksek binaların çoğunda Otis’in tercih edildiğini vurgulayan Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Ülkemizin yüksek...