05 / 05 / 2024

Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi

Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve kentin 20 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi. Bin 16 işyerinin hizmet verdiği sitenin eski yeri ise yol, park ve konut yapılacak.

Bostancı Oto Sanayi Sitesi konut alanına mı dönüşecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Hilmi Develi bugünkü köşe yazısında Bostancı Oto Sanayi'nin imar planlarını kaleme aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açtı! 

Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde tamirhane açtı. Tatlıtuğ, açtığı tamirhanede otomobil modifiye ediyor...

Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi 6 ay sonra hizmete girecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın üretimde verimlilik artırılarak istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için yapımını sürdürdüğü Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi'nin inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi 2020’de hizmete girecek!

İnşaatı süren 814 dükkân ve sosyal donatıların bulunacağı 4. Oto Sanayi Sitesi’nde incelemeler yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu 4. Sanayi Sitesi’nin 2020'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi.

Zeytinburnu Oto Sanayi Sitesi arazisi imara açıldı!

İstanbul Zeytinburnu Ambarlar’daki Nakliyeciler Sitesi’nin ardından Zeytinburnu Oto Sanayi Sitesi de bölgeden taşınarak arazisi imara açıldı....

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Diyarbakır'ın 4. Oto Sanayi Sitesi gelecek yıl açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Diyarbakır'ın 4. Oto Sanayi Sitesi gelecek yıl hizmete açılacak...

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşümün başlaması için esnaf ile yetkili firma arasında anlaşma sağlandı.

TOKİ, Diyarbakır'da modern sanayi sitesi inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, üretimde verimliliğin artırılması ile istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için Diyarbakır'da yeni bir oto sanayi sitesi inşa ediyor.

TOKİ'den Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'ne 814 dükkan!

TOKİ, Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'nde 324 adet tip-1 ve 190 adet tip-2 olmak üzere toplam 814 dükkan inşa edecek.

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi dükkanları teslim edildi!

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan 52 dükkân için anahtar teslimi ve 100 dükkân için de temel atma töreni gerçekleştirildi.

Van Küçük Oto Sanayi Sitesi'nin çalışmaları ne durumda?

Tuşba Belediyesi tarafından, Van Küçük Sanayi Sitesi’nde başlatılan modernizasyon, temizleme, düzenleme ve ruhsatlandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti!

Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti. 1 milyar 250 milyona mal olacak olan projede, Silivri Belediyesi ile MASKOOP karşı karşıya kaldı!

Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi Haberi

Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve bin 16 işyerinin bulunduğu Şahinbey Oto Sanayi Sitesi, kenti görüntü ve ses kirliliği ile trafik keşmekeşinden kurtardı. Yıllardır "Eski Garajlar" bölgesinde derme-çatma dükkanlarda hizmet veren oto tamircileri yeni taşındıkları modern sanayi sitesinde rahat bir ortamda hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor. 


KAMULAŞTIRILDI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye tarafından Mavikent bölgesinde yaptırılan bin 16 işyerinin bulunduğu Şahinbey Oto Sanayi Sitesi'nin kentin önemli bir trafik sorununu da çözdüğünü söyledi. Tahmazoğlu, boşaltılan bölgenin kamulaştırılarak İnönü Caddesi'ne paralel olacak şekilde Hoşgör Meydanı ile Özdemirbey Caddesi'ni buluşturan bir yol park ve konut alanı olarak yeniden düzenleneceğini açıkladı. 


SİTEYİ GEZDİ 

Hizmete açılan sanayi sitesini gazetecilerle birlikte gezen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ile görüştü. Şahinbey'deki tüm oto sanayi esnafını bir araya getirdiklerini belirten Tahmazoğlu, "Daha...