01 / 05 / 2024

otobüs şoförlüğü sınavı sonuç

otobüs şoförlüğü sınavı sonuç

Kiptaş İETT Otobüs Şoförlüğü direksiyon sınav sonuçları belli oldu, Kiptaş otobüs şoförlüğü yazılı sınavında başarı elde etmiş adaylar hak kazandıkları direksiyon sınavı sonuçları için haberimizi inceleyebilirler...

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Otobüs şoförü olmak isteyen gençlere müjde! Ehliyet yaş sınırı indirildi!

Büyük otobüs şoförü olmak isteyip de, yaşı tutmayanlara müjdeli haber geldi. Türkiye genelinde gençlerin iş hayatına katılımının sağlanması ve şoför açığının kapatılması amacıyla büyük otobüs kullanacak sürücülerde ehliyet yaş sınırının indirildiği duyuruldu.

Otobüs bileti tavan fiyatında indirim hazırlığı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, otobüs bileti tavan fiyatlarını vatandaşların yararına yaklaşık yüzde 30 düşürmeye hazırlanıyor.

Emekli otobüs şoförü kiracılarından kira almayacak!

Kastamonu İğdir köyünde maaşı ve evinin altındaki iki dükkandan aldığı kira bedeli ile geçinen emekli otobüs şoförü Dursun Kaderli, koronavirüs sebebi ile işleri azalan kiracılarına, bir ay kira istemediğini belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, Avukatlık Sınav ve Atama Yönetmeliğinin Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Sınav ve Atama Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Otobüs A.Ş. kazandı!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan İstanbul Yeni Havalimanı Toplu Ulaşım İhalesi'ni, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı...

Trabzon'da 209 inşaat işçisi için mesleki yeterlilik sınavı!

Trabzon'da inşaat ve makine alanında toplam 209 kişiye mesleki yeterlilik sınavı yapıldı. Sınav, Of Çaysan ve Kantekin Grup İnşaat’ta gerçekleştirildi.

Viranşehir Otobüs Terminali'ndeki iş yerlerinin kuraları çekildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminalinin işyeri kura çekimine katılan Başkan Nihat Çiftçi, esnafa hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Viranşehir'e yönelik yatırımlarının süreceğini söyledi.

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali 2. kez ihaleye çıkıyor!

TOKİ Bingöl Merkez Simani Mahallesi Et Balık Kombinası Müdürlüğü karşısında 26 bin 500 metre kare alan üzerinde inşa edilen ve 27 perondan oluşan Bingöl Şehirlerarası otobüs terminalinin kiraya verilmek üzere ikinci kez ihaleye çıkarılacağı öğrenildi.

Eskişehir'de otobüs şoförleri için sosyal tesis inşa edildi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeni Seyir’ projesinin ilk icraatı olarak, otobüs şoförlerinden gelen yoğun talep üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi içerisinde bulunan son durağa sosyal tesis inşa etti.

Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs garajı İzmir'de kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs filosunu kurmaya hazırlanıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında yeni garaj oluşturuyor.

Tekirdağ Kapaklı Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi yetkilileri, Kapaklı Otobüs Terminalinin hizmete açılması için bir süre önce Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Ulaşım Dairesi Genel Müdürlüğüne başvurulduğunu ve otogarın hizmet vermeye başladığını kaydetti.

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Serdar İnanöz Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi'nde açıldı.

otobüs şoförlüğü sınavı sonuç Haberi

otobüs şoförlüğü sınavı sonuç


Kiptaş'ın yaptığı açıklama şu şekilde;

Otobüs Şoförlüğü direksiyon sınavı sonuçları belli olmuştur. www.kiptas.com.tr/iett3.aspx adresinden sınav sonucuna ait açıklamaları inceleyebilir, TC kimlik numaranız ile birlikte sonuçları...