10 / 05 / 2024

otobüs terminal binası

otobüs terminal binası

Avcılar'da trafiğin rahatlaması ve otobüs firmalarının bir araya toplanması için Avcılar Belediyesi tarafından yeni terminal inşa edilecek...

Avrasya GYO, Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kirasının 76 bin 272 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

Avrasya GYO, Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun ili Kıran Mahallesinde bulunan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile yapılan sözleşmenin 1 sene daha uzatılarak, aylık 500 bin TL + KDV kira bedeli belirlenmesine karar verildi.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatı yükseliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor. Terminal 6 bin 440 metrekare kapalı alana sahip.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Avrasya GYO, Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun İli Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesini 1 yıl uzattı...

İzmir Çeşme'ye otobüs terminali geliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme için başlattığı belediye hizmet binası ve  otobüs terminalinin proje çalışmalarını tamamladı.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası, 2 adet akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

otobüs terminal binası Haberi

otobüs terminal binası
Avcılar Belediyesi tarafında trafiğin rahatlaması ve otobüs firmalarını bir araya toplanması için Cihangir Mahallesi'nin girişindeki araziye yeni terminal inşa edilecek. Terminal sayesinde otobüsler Avcılar içine girmeden D-100 Karayolu'ndan terminale girebilecek. Terminalin bu yıl içerisinde hizmete açılması...