14 / 05 / 2024

otokoç

otokoç

Türkiye'de satılan her 10 araçtan birini gerçekleştiren Otokoç Otomotiv 2012'de 350 milyon liralık araç ve tesis yatırımı hedefliyor.

Sıfır araç alamıyoruz bari ikinci el araç alalım diyenler dikkat! Otomotiv sektörünün kara kutusu fiyatları açıkladı

İkinci el araç piyasasında Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk yaşanırken, talep artışının da fiyatları yükselttiği belirtiliyor. Otokoç Otomotiv İkinci El ve Filo Operasyonları Direktörü Birkan Çalışkan önümüzdeki günlerde fiyatların nasıl olacağını açıkladı.

Koç Çağdaş Sanat Müzesi, 2016 yılında Dolapdere'de açılacak!

İngiliz Grimshaw Architects tarafından mimari tasarımı yapılan Koç Çağdaş Sanat Müzesi, Dolapdere'de Otokoç binasının yerinde yükselecek. Koç Çağdaş Sanat Müzesi'nin açılış tarihi ise 2016 olarak planlandı

Koç Holding Ford Trucks Tesisi'ni Eskişehir'de açtı!

Koç, İnönü ilçesindeki Ford Trucks Tesisi açılışında yaptığı konuşmada, Otokoç'un Türkiye'de otomotiv sektörü için önemli yeri olan bir kuruluş olduğunu belirterek, şirketin sektörün en eskisi olmasını rağmen en yenilikçisi olduğunu kaydetti.

Otokoç, 350 milyon liralık tesis yatırımı yapacak!

Türkiye'de satılan her 10 araçtan birini gerçekleştiren Otokoç Otomotiv 2012'de 350 milyon liralık araç ve tesis yatırımı hedefliyor.

otokoç Haberi

otokoç

Otokoç bünyesinde faaliyet gösteren Birmot'un Kuruçeşme şubesinin açılışı önceki gün yapıldı. Tesiste Lancia, Alfa Romeo ve Jeep marka araçlar satılıyor. 


Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, ''2012'de 6 tesisimizi yeniledik, Kuruçeşme ile 4 yeni tesisi devreye soktuk. Alfa Romeo ve Lancia'nın yanı sıra Jeep markasının da satış ve satış sonrası hizmetlerini sunmaya başladık'' dedi....