06 / 07 / 2024

Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezinin temel atma töreni

Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezinin temel atma töreni

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Şehrin en kıymetli yeri, Ankara'nın ilk kurulan yerleri, korunması gereken yerler otomobil pazarıdır, bu tabii kabul edilemez ama şu üzüntümü de dile getirmek isterim, Ankara'da bu konuda çok geç kaldı" dedi

Landmark Emlak Otomobil Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Emlak Otomobil Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Can tarafından kuruldu.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Eda Nur Filiz kuruldu.

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Behnam Shahrestanı tarafından kuruldu.

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Diler ve Tahsin Diler ortaklığında kuruldu.

Myhome Gayrimenkul İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myhome Gayrimenkul İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Bankesly tarafından kuruldu. 

Sırelfırat Turizm Gıda Emlak İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırelfırat Turizm Gıda Emlak İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Murtadha G.I. Al-Anı tarafından kuruldu.

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Esra Davet tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Vira Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vira Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Şenol Çinik ve Sürmeli Sunar ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, İlker Kanat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, Maksut Refik Dönmezler Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Yenibosna'da açıldı.

Elans İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Elans İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Hasan Değişgeç ve Rasim Yaşar ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Niyazi Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 850 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da açıldı.

Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezinin temel atma töreni Haberi

Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezinin temel atma töreni


    Beşir Atalay, Başkent Otomotivcileri Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifince, Esenboğa Havalimanı yolu yakınlarında kurulacak Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezi'nin (Otonomi) temel atma töreninde, tesisle başkente büyük bir hizmet getirileceğini söyledi. 

     Projeyle, Ankara'ya büyük bir değer katılacağını belirten Atalay, Otonomi'nin kurulacağı bölgeye yeni bir fuar alanı da yapılacağını ifade etti. 

     Atılan temelin uzun bir tarihi olduğunu vurgulayan Atalay, İçişleri Bakanı olduğu 2007'de, otomobil pazarlarının şehir dışına taşınması için çalışma yaptıklarını hatırlattı. 

     Atalay, şöyle devam etti: 

     "O zaman Türkiye'nin sorunlarına baktığımızda bütün şehirlerimizde şöyle bir bunalma vardı: Şehirlerimizin içi otomobil pazarları gibi, bunun ne demek olduğunu biliyorsunuz. Sadece trafik açısından değil. Bu işi yapanlar açısından da zorlukları var. Arabayı koyacak yer bulamazlar, kaldırımlar işgal edilir,...