05 / 08 / 2024

otopark projeleri 2016

otopark projeleri 2016

Keleşoğlu HoldingPazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir, İstanbul'daki konut sayısı oranı ile otopark oranını değerlendirdi. İşte, Bilge Özdemir'in yazısı...

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Çanakkale Belediyesi'nden iş merkezi ve otopark ihalesi!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Arslanca Mahallesi'nde bulunan arsalar üzerinde İş merkezi ve katlı otopark yaptıracak. İhalesi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek işin tahmini bedeli 24 milyon 744 bin 830 TL olarak belirlendi.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

otopark projeleri 2016 Haberi

otopark projeleri 2016

4 milyona yakın hane ile 14 milyonu aşan nüfusun yer aldığı  mega kent istanbul'da , 2 milyon beşyüzbin konut sayısı  sınırları zorlamaktadır.


Hane başına 1 araçın düştüğü İstanbul'da 3,2 milyon araç trafikte ve oto parklarda yer bulmaya çalışmaktadır.


Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Kentsel dönüşüm toplantısında Belediye başkanlarının dikkatini çekmekte. Günümüzde yükselen refah düzeyi ile hane içi yetişkin birey başına araç hesabının yapılması gerekliliği belirtmektedir.


Bununla birlikte " otopark " kullanımı kültürel bir gelişimdir. Halkımız arasında konuta veya iş yerine en yakın nokta otoparkdır bilinçinin aşılması gerekmektedir.


Proje geliştiriciler, geliştirdikleri projelerde otopark hesaplarını oda sayısına göre planlamalı, orada günün birinde arabalı bir yetişkin olacağını düşünmelidir.


Belediyeler, Yerin üstü kadar, yerin altında ki akanları otopark olarak değerlendirilmelidir.


Bilge Özdemir

Keleşoğlu Holding

Pazarlama ve Satış...