02 / 05 / 2024

Otoworld Asya kiralık dükkan

Otoworld Asya kiralık dükkan

Otoworld Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Otoworld Asya kiralık dükkan!

Otoworld Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı!

Dükkan alanlarının 200 metrekareden başladığı ve kiralamaların devam ettiği Oto World Asya'da teslimler bu yıl içerisinde gerçekleşecek. İşte Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı...

Oto World Asya Pendik kiralık!

Toplam 365 tane oto galeriden meydana gelen Oto World Asya'da yer alan dükkanların alanları 200 metrekareden başlıyor, 600 metrekareye kadar yükseliyor. İşte Oto World Asya Pendik kiralık daire fiyatları...

Kurtköy Oto World Asya kiralık fiyatları!

Kurtköy Oto World Asya kiralık fiyatları haberimizde yer alıyor. Has Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen proje 170 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Oto World Asya kiralık galeri!

170 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Oto World Asya kiralık galeri alanları 200 metrekareden başlıyor ve 600 metrekareye kadar ulaşıyor.

Kurtköy Oto World Asya kiralık dükkan!

Kurtköy Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 4 katlı olarak tasarlanan proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Oto World Asya Kurtköy kiralık dükkan!

Oto World Asya Kurtköy kiralık dükkan fiyatları 4 bin liradan başlangıç gösteriyor. Has Şirketler Grubu imzası ile yükselen proje 22 bin 275 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesi 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kiralama sürecinin başladığı Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Pendik kiralık dükkan!

Satışların devam ettiği Oto World Asya Pendik kiralık dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 365 tane galeri yer alıyor.

Otoworld Asya satılık dükkan!

Otoworld Asya satılık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinin alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan!

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Otoworld Asya kiralık dükkan Haberi

Otoworld Asya kiralık dükkan

Otoworld Asya projesinde kiralamalar ve satışlar devam ediyor. Pendik - Kurtköy'de hayata geçirilen proje Has Şirketler Grubu imzası ile yükseliyor. 


Otoworld Asya projesinde yer alan dükkanların alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor ve projede toplam 365 adet mağaza yer alıyor. 


Otoworld Asya kiralık dükkan

Otoworld Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında, satılık dükkan fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. 


Bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Otoworld Asya projesi 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde, 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Has Şirketler Grubu Otoworld Asya projesin E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre mesafede yükseliyor. 


Oto World Asya nerede?

Adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri,...