05 / 05 / 2024

Otoworld Asya projesi

Otoworld Asya projesi

Oto World Asya Pendik adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Oto World Asya projesindeki galerilerin büyüklükleri 200 metrekareden başlıyor ve 600 metrekareye kadar yükseliyor.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi için keşif yapıldı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek 'Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi' çalışmaları kapsamında araştırma gemileri Salacak sahilinde keşif yaptı.

Taisei Corporation ve Mitsubishi Electric Marmaray Projesi’nde birleşti!

Taisei Corporation, Asya ile Avrupa’yı denizaltından birbirine bağlayan ve dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray Projesi’nde dünya otomasyon devi Mitsubishi Electric ile gücünü birleştirdi.

Merkez Güney Otoyol Projesi’nin eş finansman anlaşması imzalandı!

EBRD ile Kazakistan arasında, Merkez Güney Otoyol Projesi’nin eş finansman anlaşması imzalandı. EBRD, Orta Asya'da bölgesel bağlantı ve modern altyapının teşvik edilmesi amacıyla, Kazakistan'da Merkez Güney Otoyol Projesine destek sağladı.

Avrasya Tüneli Projesi'nde son durum!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Asya ve Avrupa'yı, deniz tabanı altından geçen karayolu tüneliyle birbirine bağlayacak Avrasya Tüneli Projesi'nde, deniz altındaki tünelde kazı işlemenin bitmesine tanıklık etti.

Avrasya Geçişi Projesi’nde tünel kazma çalışmaları tamamlandı!

Avrupa ile Asya kıtalarını deniz tabanı altında birleştirip karayolu geçişi sağlayacak Avrasya Geçişi Projesi’nde tünel kazma çalışmaları tamamlandı. İstanbul boğazı altında 3 bin 344 metrelik kazının gerçekleştirildiği proje, 100 dakikalık güzergâhı 15 d

ABD'yi Asya üzerinden Avrupa'ya bağlayacak otoyol projesi açıklandı!

Rusya Demiryolları Başkanı Yakunin, ABD’yi Asya üzerinden Avrupa’ya bağlayacak bir otoyol projesi açıkladı. Projede Sibirya’dan Alaska’ya nasıl geçileceğine ilişkin detay ise yer almadı.

Trabzon Asya Residence 1 projesinde daireler 350 bin TL' den başlıyor!

Asya Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Asya Residence 1 projesi toplam 117 adet daireden bulunuyor. Trabzon Asya Residence 1 projesinde daireler 350 bin TL' den başlıyor.

Otoworld Asya kiralık dükkan!

Otoworld Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Pendik Oto World Asya kiralık!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Oto World Asya Kurtköy satış fiyatları!

Oto World Asya projesi TEM otoyoluna 3 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya Kurtköy satış fiyatları ne kadar?

Otoworld Asya projesi Haberi

Otoworld Asya projesi


Oto World Asya İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


Oto World Asya Pendik adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Oto World Asya Pendik adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


170 milyon liralık yatırım bedeli ile yükselen Otoworld Asya projesi 365 adet galeriden meydana geliyor.


Oto World Asya ne zaman teslim edilir?

Oto World Asya teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek. 


Oto World Asya projesindeki galerilerin büyüklükleri 200 metrekareden başlıyor ve 600 metrekareye kadar yükseliyor.


Oto World Asya fiyat bilgisi:

Oto World Asya projesinde galerilerin metrekare fiyatları 3 bin 700 liradan başlıyor. 


Pendik Oto World Asya adres:  Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Telefon: 0216 392 22 22 

Web adresi: