05 / 05 / 2024

otso

otso

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasının ardından bölgeye yatırım yapmak isteyen iş adamlarının sayısında artış yaşandığı belirtildi.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Ordulular demiryolu istiyor!

OTSO Başkanı Servet Şahin, Samsun-Sarp Demiryolu Projesi'nin Ordu ve Giresun'dan geçmesi gerektiğini ifade etti. Şahin, projenin gerçekleşmesiyle kentin ekonomide büyük adım atacağını belirtti.

Osmaniye'da Ağustos ayında 584 konut satıldı!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Murat Teke, TÜİK verilerine göre Osmaniye’de Ağustos ayında 584 konut satıldığını açıkladı.

Karadeniz-Akdeniz Yolu 2017'nin sonunda tamamlanacak!

OTSO yaklaşık 50 kişilik heyet, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından Doğrudan Faaliyet Desteği doğrultusunda desteklenen "Karadeniz Akdeniz Ticaret İşbirliğinin Artırılması Projesi" kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Ordu-Giresun Havalimanı yatırımcı sayısını artırdı!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılmasıyla bölge yatırım için cazip hale geldi. Ulaşımın kolaylaştığı bölgeyi ziyaret eden işadamlarının sayısında artış yaşandı. OTSO Başkanı Servet Şahin, "Bu ziyaretler yatırıma dönüşecek" dedi.

Ordu Giresun Havalimanı bölgedeki ev fiyatlarını arttırdı!

Yatırımcının akınıyla ilgili konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, "Ordu-Giresun Havalimanı'nın meyvelerini toplamaya başladık.

Ayhan Kaymaz: Havalimanı Ordu için bir nimet!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin,, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde yapımı büyük oranda tamamlanan havalimanının, Ordu ve Giresun yöresine ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm alanında önemli canlılık getireceğini söyledi.

Ordu-Giresun Havaalanı altyapı inşaatının yaz sonu bitirilmesi planlanıyor!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) başkanları, Meclis Başkanları ve üyeleri Ordu’da yapımı devam eden Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanacağı Ordu-Giresun Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu...

Ufuk Ünal: Ordu Limanı bölgedeki illerin ortak ihtiyacı!

OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal, “Karadeniz-Akdeniz yolunun bitmesinden sonra Sivas, Kayseri, Tokat, Erzincan gibi illerin yol bitiminden sonra Ordu’da denizle buluşacak. Ordu limanı yol bitiminden sonra bölgedeki illerin ihtiyacı haline gelecek” dedi...

otso Haberi

otso


Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı'nın en çok iş adamlarının işini kolaylaştırdığını söyledi.


Havalimanının hizmet vermeye başlamasının ardından bölgeye yatırım amaçlı gelen iş adamlarının sayılarının gözle görülür şekilde arttığına işaret eden Şahin, "Havalimanı açıldıktan sonra iş adamlarımız adına daha kolay ulaşım sağlanmış oldu. İstanbul ve Ankara'dan bölgemize yatırım yapmak isteyen yatırımcı 45 dakika, bir saat sonra Ordu'ya ya da Giresun'a gelebiliyor" dedi.


Bu durumun bölge adına büyük bir kazanç ve kazanım olduğunu belirten Şahin, "Daha önceki yıllarda buralara yatırım yapmak isteyenlerin en büyük çekinceleri ulaşımdı. Kimse havalimanı olmadığından dolayı Ordu'ya ya da Giresun'a gelmek istemiyordu. Şimdi bir yatırımcı iş adamı günübirlik Ordu ve Giresun'a gelerek iş görüşmelerini rahatlıkla yapabiliyor" diye konuştu.


Karadeniz Bölgesi'ne...