05 / 07 / 2024

Ottomanya franchise ile büyüyecek

Ottomanya franchise ile büyüyecek

Çocuk konseptli mekanlar son dönemde artış eğiliminde. Bunlardan biri de ilk şubesini Mall Off İstanbul'da açan Ottomanya. Eğitsel ve eğlenceli içeriğiyle çocukların güzel vakit geçirmelerini sağlayan mekan, 4-12 yaş grubuna hitap ediyor.

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

Özlem Posbaşoğlu Imperial merkezleri ile 10 şubeye ulaşacak!

Diyetisyen Özlem Posbaşoğlu'nun açtığı buzlu zayıflama ve mumyalama gibi farklı tekniklerin uygulandığı Imperial merkezleri 4 şubeye ulaştı. Üç yılda 10 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Posbaşoğlu, "Franchise ile büyüyeceğiz" dedi.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Bereket Döner'den franchise kampanyası!

Bereket Döner, franchise yatırımcılarına üç ay boyunca yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 100 m2 için 250 bin ile 300 bin TL + KDV arasında değişiyor. Aylık ciro hedefi de 50 bin ile 500 bin TL arasında bulunuyor...

Pizza Rucola İzmir'de franchise ile büyüyecek!

Pizza Rucola, Türkiye çapında yaygınlaşmayla ilgili çalışmalar yapılıyormuş. Franchise yoluyla şube sayısı artırılacakmış. Öncelikli hedef ise İstanbul'a gelmekmiş...

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

Emlak sektörü franchise ile büyüyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, yıl sonu büyüme hedeflerini tutturmak için ulusal türkİye ve uluslararası görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor.

RealtyCo İşletme Tipi Franchise Sistemi ile büyüyecek!

Türkiye’de girişimciler arıyor. Beş kıtada 47 ülkede ofisleri bulunan şirket getirdiği sistem ile Türkiye’de 250 franchise ofise ulaşmayı planlıyor.

Turyap Franchise Atina temsilciliği ile emlak sektörü canlanacak!

TURYAP Franchise Satış Müdürü Sezer İkizoğlu: "Atina temsilciliğimizden sonra burada yaşayan Türklerden ve orada yaşayan Yunanlardan gelen ev alma talepleri emlak piyasasının da canlanması adına iyi bir gelişme oldu. İnanıyoruz ki önümüzdeki aylarda bu talepler iki katına çıkacak" dedi.

Bereket Döner, franchise ile büyüyecek!

Bereket Döner, genç yatırımcılar için yeni iş imkanları sağlayarak, 5 ayrı franchise modeliyle bütçesi küçük, hedefi büyük yeni nesil girişimcilerin önünü açacak.

Coldwell Banker, 3 yılda bin 700 kişiye istihdam sağladı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektöründe franchise ile pek çok kişinin kendi işinin sahibi olduğunu belirtti.

Coldwell Banker, Türkiye'de 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladı!

Coldwell Banker Türkiye olarak franchise ile 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladıklarını açıklayan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Bu yıl hedefimiz 300 kişiyi daha iş sahibi yapmak" dedi.

1A Plus, franchise sayısına kota getirdi!

Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak İzmir ve Ank

Ottomanya franchise ile büyüyecek Haberi

Ottomanya franchise ile büyüyecek

Çocuk konseptli mekanlar son dönemde artış eğiliminde.  Bunlardan biri de ilk şubesini Mall Off İstanbul'da açan Ottomanya. Eğitsel ve eğlenceli içeriğiyle çocukların güzel vakit geçirmelerini sağlayan mekan, 4-12 yaş grubuna hitap ediyor. İstanbul Avrupa Yakası'nın ve Bursa'nın yanı sıra  Dubai'de de şube açmayı planlayan mekan, önümüzdeki dönemde franchise vererek büyümeyi...