07 / 05 / 2024

Ousmane Sambe

Ousmane Sambe

İstanbul, Senegal Cumhuriyeti Dakar Bölgesine ulaşım, sağlık, temizlik, toplu konut gibi birçok alanda destek verecek...

Sofııa İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofııa İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Ousmane Abdou Issıufou tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ousmane Sambe Haberi

Ousmane Sambe


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kardeş ülke Senegal Cumhuriyeti’nin Dakar Bölge Konseyi arasında birçok belediye hizmetinde işbirliğini öngören mutabakat zabtı imzalandı. UCLG ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Senegal Dakar Bölge Konseyi Başkanı Ousmane Sambe arasında imzalanan zabıtla, iki ülke arasındaki işbirliğinin ve kardeşlik ilişkilerin daha çok geliştirilmesi hedefleniyor.


Zabıt kapsamında İstanbul Dakar’a ulaşım, sağlık, eğitim, katı atık, temizlik, toplu konut, meslek eğitimi ve yerel yönetişim alanlarında destek verecek. Karşılıklı bilgi ve deneyim paylaşımını da öngören anlaşma çerçevesinde heyetler bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak.


Başkan Topbaş; "Senegal’e destek vermekten mutluluk duyacağız"


Başkan Kadir Topbaş, Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda Senegal Cumhuriyeti Dakar Bölge Konseyi’ni akşam yemeğinde ağırladı. Yemeğe İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalpaklıkaya, Başkan Topbaş’ın Danışmanı Mehmet Duman,...