23 / 07 / 2024

Ovacık Günata

Ovacık Günata

Tunceli’nin Ovacık İlçe Belediyesi ve Turan Günata ailesinin ortak çalışmasıyla yapılan yeni çocuk parkı, tamamlandı. Parka Günata ismi verildi.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ovacık 2. Etap TOKİ kura sonuçları!

Ovacık 2. Etap TOKİ kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projenin başvuru tarihleri geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Tunceli Ovacık'ta çocuk parkı inşa edildi!

Tunceli’nin Ovacık İlçe Belediyesi ve Turan Günata ailesinin ortak çalışmasıyla yapılan yeni çocuk parkı, tamamlandı. Parka Günata ismi verildi.

Çeşme Ovacık Rüzgar Enerji Santrali'nin halk toplantısı 3 Mart'ta!

Çeşme Enerji A.Ş. tarafından İzmir Çeşme'de Ovacık Rüzgar Enerji Santrali projesinin işletilmesi için 3 Mart günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Ovacık Köy Kahvesi'nde gerçekleşecek.

İzmir Ovacık RES projesi protesto edildi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok Akatlı, Urla'nın Ovacık Köyü'nde ormanlık alana kurulması planlanan RES'lere tepki gösterdi. Akatlı Köylü kadınlarla el ele verdi.

Ankara Ovacık'a yapılacak çöp tesisine tepki geldi!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi aralarında anlaşarak Ovacık'a çöp tesisi kurmaya karar verdi. Ankara'nın bütün çöplüğünün taşınacağı tesise, Ovacık halkı tepki gösterdi.

Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasına yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol güzergahlarındaki köprüleri de yeniliyor. Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasında uzanan yol üzerindeki yer alan köprü, Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yeniden yapılıyor.

Küçük evleri büyük gösterme tüyoları!

İnsanların yaşam tarzlarındaki değişim, hane halkı sayısının giderek azalması, ayrı ev açanların sayısının artması ile birlikte konutlar da küçülmeye başladı. Küçük metrekareli evleri büyük gösteren tüyoları sizin için derledik...

İzmir Ovacık Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Çeşme'de “Ovacık Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı ve Plan Açıklama Raporu askıya çıktı...

Tarık Gürdil: İnşaat sektöründe talepler farklılaşıyor!

Türk inşaat sektörü, tüketicinin barınma ihtiyacının ötesinde hayat tarzı üretmeye başladı. Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil, “Artık barınma tek ihtiyaç değil. Talepler farklılaşıyor. Bu da sektörü büyütüyor” dedi..

Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi tarlası Kayseri'de!

Kayseri Birinci OSB, Türkiye ve Ortadoğu'nun en büyük güneş enerjisi tarlasını hizmete soktu. Tesis, OSB Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluğundaki elektrik tüketimini 25- 30 yıl süreyle karşılayacak.

Küçük evinizi nasıl 5 kat daha büyük gösterirsiniz?

Kanadalı çiftimiz bu 55 metrekarelik dairede yaşarlarken keyifleri yerindeymiş. Ancak eşitliğe bir de çocuk eklenince işler değişmiş. Peki küçük evinizi nasıl 5 kat daha büyük gösterirsiniz?

Ovacık Günata Haberi

Ovacık Günata

Tunceli’nin Ovacık İlçesinde Kandolar Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerine yapılan parkın giderlerinin bir kısmını Turan Günata ailesi, bir kısmını da Ovacık Belediyesi ve bazı mühendisler karşıladı. Ayrıca, park üzerinde vatandaşlar için spor ve oturma alanları oluşturuldu. Her dakika çocukların oyun oynadığı parka, Günata ismi verildi.



Özgür...